Pondělí 29.4.
Fazolová polévka s párkem 25,-
1.
Kuřecí stehno pečené na šalvěji a bílém víně, bramborová roláda s uzeným, dušený špenát 159,-
2.
Steak z vepřové kotlety marinovaný v pivní marinádě se sázeným vejcem,
restované fazolové lusky na česneku a slanině, tymiánová omáčka a bramborové rösti 139,-
3.
Kuřecí prsa plněná zeleným chřestem, houbové risotto z těstovinové rýže s rozmarýnem 139,-
Úterý 30.4.
Hovězí vývar se šunkovým svítkem 25,-
1.
Svíčková na smetaně, domácí kynutý knedlík, brusinky 159,-
2.
Zapečené francouzské brambory s uzenou krkovicí, cibulkou a vejcem, salát z červené řepy s křenem 139,-
3.
Kuřecí prsa tandoori marinovaná v jogurtu, pečená zeleninová rýže a omáčka z rajčat 139,-
Středa 1.5.
Státní svátek / Svátek práce
Polední menu dle nabídky v restauraci
Čtvrtek 2.5.
Boršč 25,-
1.
Vepřové burrito s rýží, anglickou slaninou, chilli fazolovou pastou a sýrem, zakysaná smetana a rajčatová salsa 159,-
2.
Krůtí stehenní výpečky na česneku a kmínu,
dušené červené zelí se špekem a brusinkami, bramborový knedlík s restovanou cibulkou 139,-
3.
Bramborové šišky s mákem, sladký tvaroh a švestková omáčka 139,-
Pátek 3.5.
Drůbeží vývar s rozmarýnovým svítkem 25,-
1.
Smažený vepřový řízek plněný klobásou a sýrem, bramborová kaše a nakládaná okurka 159,-
2.
Grilovaná kuřecí prsa se smetanovou omáčkou z pečených paprik, bylinková tarhoňa 139,-
3.
Steak z vepřové krkovice, ragú z černé čočky beluga s uzeným masem a hráškové pyré 139,-