Pondělí 13.5.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Restaurace Potrefená husa Liberec |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Jemný bramborový krém s restovanou hlívou ústřičnou (bez lepku) 0, 25l 3679 | 28 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOT DOG S KLOBÁSOU A TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM se sýrem Cheddar, okurkou a červenou cibulí, steakové hranolky, bylinková majonéza 150g 137910 | 169 Kč |
2. | 1. MÁSLOVÉ KUŘE V TOMATOVÉ OMÁČCE s chilli papričkami, koriandrem, citronovou trávou podávané s pečenou jasmínovou rýží (bez lepku) 150g 79 | 158 Kč |
3. | 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA JALOVCI a růžovém pivu Hoegaarden v silné cibulové omáčce s brusinkami, bramborové šišky 150g 1791012 | 152 Kč |
4. | 3. MARINOVANÝ KUŘECÍ ŠPÍZEK na citronovém pepři na variaci listových salátů a zeleniny s koktejlovým dresinkem, plátky světlé bagety 100g 13710 | 149 Kč |
Cibulačka s bílým vínem a krutony 0, 25l 139 | 28 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY protnutý cibulí, slaninou a paprikou, pečené brambory ve slupce, přírodní omáčka, bylinková majonéza (bez lepku) 150g 37910 | 169 Kč |
2. | 1. POŠÍROVANÁ KUŘECÍ PRSA V BÍLÉM VÍNĚ a estragonu podávaná na krémovém risottu z jasmínové rýže se zeleným hráškem, mladou cibulkou a karotkou, pesto ze sušených rajčat (bez lepku) 150g 79 | 158 Kč |
3. | 2. MAĎARSKÝ PERKELT připravený z kuřecího masa, cibule, maďarské papriky, rajčat a zelených paprik podávaný s tarhoňou 150g 1379 | 152 Kč |
4. | 3. SALÁT S GRILOVANÝM KUŘECÍM MASEM nakládaným v olivovém oleji a bylinkách, podávaný se zelenými fazolkami, červenou cibulí, rajčaty, černými olivami a variací listových salátů, vařené vejce, plátky světlé bagety 300g 134710 | 149 Kč |
Hráškový krém s krutony 0, 25l 1679 | 28 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ CHŘESTOVÉ RISOTTO S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM připraveným v omáčce demi glace podávané na risottu z rýže Arborio s chřestem, šalotkou, smetanou a bílým vínem, rukola (bez lepku) 300g 3791011 | 169 Kč |
2. | 1. KUŘE NA ČERVENÉM VÍNĚ, kuřecí prsa pečená v červeném víně, silná omáčka demi glace se stříbrnými cibulkami, slaninou a žampiony, bramborová kaše s muškátovým oříškem a smetanou (bez lepku) 150g 7910 | 158 Kč |
3. | 2. KOPROVÁ OMÁČKA S VEJCI, krémová omáčka s čerstvým koprem a smetanou, vařenými zámeckými brambory a zastřeným vejcem 2ks 17910 | 152 Kč |
4. | 3. SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A CIZRNOU, krájená čerstvá zelenina s červenou cibulí, olivami a zálivkou z vinného octa, plátky ciabatty 300g 13710 | 149 Kč |
Drůbeží vývar se smaženým hráškem a zeleninou 0, 25l 13679 | 28 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: CIABATTA S ROASTBEEFEM, pečená hovězí roštěná do růžova v italském chlebu se švestkovou omáčkou s chilli, salátem a tomaty, bramborové hranolky, cheddarový dip 150g 137912 | 169 Kč |
2. | 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU s bylinkovou krustou se sýrem parmazán, mačkané brambory se smetanou a pažitkou, přírodní omáčka, malý polníčkový salát (bez lepku) 150g 37910 | 158 Kč |
3. | 2. CMUNDA PO KAPLICKU, vařené uzené maso s dušeným hlávkovým zelím v našem bramboráku, smažená cibulka 150g 1379 | 152 Kč |
4. | 3. SMAŽENÉ KUŘECÍ NUGETKY v bramborovém těstíčku smažené ve slunečnicovém oleji podávané na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou, plátky světlé bagety, dijonská majonéza 300g 13710 | 149 Kč |