Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 12:00 – 23:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00–15:00
Pátek 19.4.2024
-
Kukuřičný krém s mikrogreens 0, 25l 137939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ špikovaný hovězí váleček s tradiční omáčkou z kořenové zeleniny zjemněné smetanou, karlovarské/houskové knedlíky, brusinkový terč 200g 137910185 Kč
-
2. KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ na špízu s pečenými bramborami grenaille a cheddarovým dipem (bez lepku) 150g 79175 Kč
-
3. KRŮTÍ STROGANOFF nudličky z krůtích prsou s restovanými žampiony, slaninou a kyselými okurkami v tomatové omáčce zjemněné smetanou, jasmínová rýže (bez lepku) 150g 79169 Kč
-
4. SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ RŮŽIČKY s vařenými pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou 200g 137169 Kč
Sobota 20.4.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 21.4.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 22.4.2024
-
Dýňová s čočkou beluga a krutony 0, 25l 137939 Kč
-
TORTELLINI plněné masem v houbovém ragú z hlívy, žampionů a hříbků sypané parmazánem 300g 1379169 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TENDER PORK marinovaná vepřová palička s čerstvým listovým špenátem a bramborovou kaší (bez lepku) 200g 7910185 Kč
-
2. KRŮTÍ MEDAILONKY na tymiánu se smetanovou omáčkou z modrého sýra, smažené bramborové krokety, malý zelný hanácký salát 150g 1379175 Kč
-
3. KUŘECÍ STEHNO A LA BAŽANT pečené nadivoko s dušenou rýží 200g 19169 Kč
Úterý 23.4.2024
-
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0, 25l 13939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRŮTÍ PRSA PLNĚNÁ KOZÍM SÝREM A SLANINOU smetanové bramborové pyré, malý listový salát (bez lepku) 200g 79185 Kč
-
2. WRAP POLLO pšeničná tortilla plněná kousky kuřecích prsou, sušenými rajčaty a zeleninou, smažené hranolky, bylinkový dip 300g 1379175 Kč
-
3. PEKINGSKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY s restovanými žampiony, zeleninou a bambusovými výhonky, jasmínová rýže 150g 169169 Kč
-
4. HOLANDSKÝ ŘÍZEK s bramborovou kaší a kyselou okurkou 150g 1379169 Kč
Středa 24.4.2024
-
Bramboračka s houbami 0, 25l 17939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TILÁPIE NA GRILU se smetanovým listovým špenátem a pečenými bramborami grenaille na rozmarýnu (bez lepku) 150g 47185 Kč
-
2. LINGUINE italské těstoviny s filírovanou panenkou v omáčce z gorgonzoly, sypané pažitkou 300g 1379175 Kč
-
3. KUŘECÍ PRSA V PARMAZÁNOVÉM TĚSTÍČKU s bramborovou kaší a rukolovým salátem s cherry rajčaty 150g 137169 Kč
-
4. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA KMÍNĚ se zadělávaným červeným zelím a bramboráčky 200g 1379169 Kč
Čtvrtek 25.4.2024
-
Cibulový krém s krutony 0, 25l 137939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ ŽEBRO pečené na kořenové zelenině s bramborovým pyré, demi glace omáčka (bez lepku) 200g 7910185 Kč
-
2. FISH AND CHIPS kousky tresky šedé v těstíčku s bylinkovou majonézou a smaženými hranolky 150g 1347175 Kč
-
3. KUŘECÍ PRSA gratinovaná listovým špenátem a hermelínem, šťouchané brambory, šopský salát (bez lepku) 150g 79169 Kč
-
4. MAĎARSKÉ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanými paprikami, klobásou a pórkem, dušená rýže 150g 19169 Kč