- Pondělí: 7:00 – 9:30
- Úterý: 7:00 – 9:30
- Středa: 7:00 – 9:30
- Čtvrtek: 7:00 – 9:30
- Pátek: 7:00 – 9:30
- Sobota: 8:00 – 9:30
- Neděle: 8:00 – 9:30
Vážení hosté, naše hotelová restaurace mění svůj Francouzský koncept na privátní restauraci. Zaměřenou na individuální přístup, a také na slavnostní degustační menu s mezinárodní gastronomií. V běžném provozu je restaurace uzavřená. Děkujeme za pochopení!
Kontaktujte nás prosím na telefonním čísle hotelu.
Tímto Vás srdečně zveme na Květnové Menu s vinným párováním, které se bude konat v pátek 27.5. od 18.00hod.
Cena menu za osobu 750,-
Cena vinného párování za osobu 410,-
Menu
Tlučené buvolí máslo s lanýžem a mořskou solí, žloutková brioška a lněný chléb
Grilovana Spigola " červený mořský okoun" omáčka z krevet, letní zelenina s čerstvým vařeným chřestem
Jehněčí ragôut, nebo Prso z Francouzské perličky z volného chovu
Oboje podáváné s přílohou z asijskych hub a topinambur
Jednohubka s parmazanovym želé, macca čaj
Dezert z jahod a bílé čokolády na karamelovém korpusu
Pondělí - pátek 7.00 až 9.30hod
Sobota, neděle 8.00 až 9.30hod
MENU
Grand Bufet v mezinárodním stylu 220,-
Americká snídaně 180,-
Francouzská snídaně 150,-
Italská snídaně 180,-
Párečky s kečupem a hořčicí 125,-
3ks míchaných vajec s cibulkou 99,-
Tradiční ham and eggs ze tří vajec 129,-
Vejce royal s uzeným lososem 150,-
Omeleta šunka, sýr 139,-
NÁPOJOVÉ MENU
Káva dle výběru 45,-
Pomerančový či multivitaminový džus 49,-
Minerální francouzská perlivá či neperlivá voda 59,-