Nejbližší restaurace

Vzdálenost od Restaurace Podkova

Restaurace Podkova Pardubice

Restaurace Podkova
Restaurace Podkova Restaurace Podkova Restaurace Podkova

Adresa:

Smilova 335

530 02 Pardubice

E-mail:

Telefon: +420466611206

Mobil: +420603589050

Web: www.pension-podkova.cz

Nahlásit neaktuální údaje
Provozní doba:
PO:
11:00 – 23:00
ÚT:
11:00 – 23:00
ST:
11:00 – 23:00
ČT:
11:00 – 23:00
PÁ:
11:00 – 24:00
SO:
11:00 – 24:00
NE:
––––––––––––––––
dnes
Menu: 11:00 – 14:00
Neděle 20.1.2019
Pondělí 21.1.2019
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecím masem, grilovací dresink
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem s brusinkovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecími řízečky a rokfórovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Italský ledový salát s kuřecím masem a mozarellou, balsamico
99 Kč
Úterý 22.1.2019
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecím masem, grilovací dresink
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem s brusinkovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecími řízečky a rokfórovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Italský ledový salát s kuřecím masem a mozarellou, balsamico
99 Kč
Středa 23.1.2019
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecím masem, grilovací dresink
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem s brusinkovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecími řízečky a rokfórovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Italský ledový salát s kuřecím masem a mozarellou, balsamico
99 Kč
Čtvrtek 24.1.2019
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecím masem, grilovací dresink
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem s brusinkovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecími řízečky a rokfórovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Italský ledový salát s kuřecím masem a mozarellou, balsamico
99 Kč
Pátek 25.1.2019
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecím masem, grilovací dresink
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem s brusinkovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Zeleninový talíř s kuřecími řízečky a rokfórovou zálivkou
99 Kč
 
200 g Italský ledový salát s kuřecím masem a mozarellou, balsamico
99 Kč
Sobota 26.1.2019