FAIRCAFE Restaurant Brno

FAIRCAFE Restaurant
FAIRCAFE Restaurant FAIRCAFE Restaurant FAIRCAFE Restaurant

Adresa:

Rybářská 202/19

603 00 Brno

E-mail:

Telefon: +420530513561

Mobil: +420

Web: www.fairhotel.cz

Nahlásit neaktuální údaje
Provozní doba:
PO:
11:00 – 22:00
dnes
ÚT:
11:00 – 23:00
ST:
11:00 – 23:00
ČT:
11:00 – 23:00
PÁ:
11:00 – 23:00
SO:
11:00 – 23:00
NE:
11:00 – 22:00
Menu: 11: 00 – do vyprodán
Pondělí 25.6.2018
Dezert dne
45 Kč
Rybí boršč s rajčaty, hlávkovým zelím, červenou řepou a zakysanou smetanou (250 ml)
75 Kč
Cuketový krém s praženými dýňovými semínky a chilli (250 ml)
45 Kč
1.
Předkrm: Smažené šproty (100 g)
90 Kč
2.
Filátko ze pstruha na bylinkách a másle s fenyklem, žampiony a třešňovými rajčaty, pažitkové grenaille (150 g)
225 Kč
3.
Domácí hot dog s lososovými nugetkami, bazalkovou majonézou, čerstvou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
195 Kč
4.
Butterfish v pistáciové krustě se smaženou rýží, čerstvým koriandrem a zázvorem (150 g)
245 Kč
5.
Salát z mladých brambor, avokáda a pomeranče s kapřími hranolky a dresingem z francouzské hořčice (300 g)
185 Kč
6.
Steak z vepřové kotlety s fazolovými lusky na slanině a pečenými bramborovými čtvrtkami (200 g)
165 Kč
7.
Koprová omáčka s vařeným vejcem a vařeným bramborem
125 Kč
Úterý 26.6.2018
Dezert dne
45 Kč
Rybí boršč s rajčaty, hlávkovým zelím, červenou řepou a zakysanou smetanou (250 ml)
75 Kč
Cuketový krém s praženými dýňovými semínky a chilli (250 ml)
45 Kč
1.
Předkrm: Smažené šproty (100 g)
90 Kč
2.
Filátko ze pstruha na bylinkách a másle s fenyklem, žampiony a třešňovými rajčaty, pažitkové grenaille (150 g)
225 Kč
3.
Domácí hot dog s lososovými nugetkami, bazalkovou majonézou, čerstvou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
195 Kč
4.
Butterfish v pistáciové krustě se smaženou rýží, čerstvým koriandrem a zázvorem (150 g)
245 Kč
5.
Salát z mladých brambor, avokáda a pomeranče s kapřími hranolky a dresingem z francouzské hořčice (300 g)
185 Kč
6.
Steak z vepřové kotlety s fazolovými lusky na slanině a pečenými bramborovými čtvrtkami (200 g)
165 Kč
7.
Koprová omáčka s vařeným vejcem a vařeným bramborem
125 Kč
Středa 27.6.2018
Dezert dne
45 Kč
Rybí boršč s rajčaty, hlávkovým zelím, červenou řepou a zakysanou smetanou (250 ml)
75 Kč
Cuketový krém s praženými dýňovými semínky a chilli (250 ml)
45 Kč
1.
Předkrm: Smažené šproty (100 g)
90 Kč
2.
Filátko ze pstruha na bylinkách a másle s fenyklem, žampiony a třešňovými rajčaty, pažitkové grenaille (150 g)
225 Kč
3.
Domácí hot dog s lososovými nugetkami, bazalkovou majonézou, čerstvou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
195 Kč
4.
Butterfish v pistáciové krustě se smaženou rýží, čerstvým koriandrem a zázvorem (150 g)
245 Kč
5.
Salát z mladých brambor, avokáda a pomeranče s kapřími hranolky a dresingem z francouzské hořčice (300 g)
185 Kč
6.
Steak z vepřové kotlety s fazolovými lusky na slanině a pečenými bramborovými čtvrtkami (200 g)
165 Kč
7.
Koprová omáčka s vařeným vejcem a vařeným bramborem
125 Kč
Čtvrtek 28.6.2018
Dezert dne
45 Kč
Rybí boršč s rajčaty, hlávkovým zelím, červenou řepou a zakysanou smetanou (250 ml)
75 Kč
Cuketový krém s praženými dýňovými semínky a chilli (250 ml)
45 Kč
1.
Předkrm: Smažené šproty (100 g)
90 Kč
2.
Filátko ze pstruha na bylinkách a másle s fenyklem, žampiony a třešňovými rajčaty, pažitkové grenaille (150 g)
225 Kč
3.
Domácí hot dog s lososovými nugetkami, bazalkovou majonézou, čerstvou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
195 Kč
4.
Butterfish v pistáciové krustě se smaženou rýží, čerstvým koriandrem a zázvorem (150 g)
245 Kč
5.
Salát z mladých brambor, avokáda a pomeranče s kapřími hranolky a dresingem z francouzské hořčice (300 g)
185 Kč
6.
Steak z vepřové kotlety s fazolovými lusky na slanině a pečenými bramborovými čtvrtkami (200 g)
165 Kč
7.
Koprová omáčka s vařeným vejcem a vařeným bramborem
125 Kč
Pátek 29.6.2018
Dezert dne
45 Kč
Rybí boršč s rajčaty, hlávkovým zelím, červenou řepou a zakysanou smetanou (250 ml)
75 Kč
Cuketový krém s praženými dýňovými semínky a chilli (250 ml)
45 Kč
1.
Předkrm: Smažené šproty (100 g)
90 Kč
2.
Filátko ze pstruha na bylinkách a másle s fenyklem, žampiony a třešňovými rajčaty, pažitkové grenaille (150 g)
225 Kč
3.
Domácí hot dog s lososovými nugetkami, bazalkovou majonézou, čerstvou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
195 Kč
4.
Butterfish v pistáciové krustě se smaženou rýží, čerstvým koriandrem a zázvorem (150 g)
245 Kč
5.
Salát z mladých brambor, avokáda a pomeranče s kapřími hranolky a dresingem z francouzské hořčice (300 g)
185 Kč
6.
Steak z vepřové kotlety s fazolovými lusky na slanině a pečenými bramborovými čtvrtkami (200 g)
165 Kč
7.
Koprová omáčka s vařeným vejcem a vařeným bramborem
125 Kč
Sobota 30.6.2018
Dezert dne
45 Kč
Rybí boršč s rajčaty, hlávkovým zelím, červenou řepou a zakysanou smetanou (250 ml)
75 Kč
Cuketový krém s praženými dýňovými semínky a chilli (250 ml)
45 Kč
1.
Předkrm: Smažené šproty (100 g)
90 Kč
2.
Filátko ze pstruha na bylinkách a másle s fenyklem, žampiony a třešňovými rajčaty, pažitkové grenaille (150 g)
225 Kč
3.
Domácí hot dog s lososovými nugetkami, bazalkovou majonézou, čerstvou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
195 Kč
4.
Butterfish v pistáciové krustě se smaženou rýží, čerstvým koriandrem a zázvorem (150 g)
245 Kč
5.
Salát z mladých brambor, avokáda a pomeranče s kapřími hranolky a dresingem z francouzské hořčice (300 g)
185 Kč
6.
Steak z vepřové kotlety s fazolovými lusky na slanině a pečenými bramborovými čtvrtkami (200 g)
165 Kč
7.
Koprová omáčka s vařeným vejcem a vařeným bramborem
125 Kč
Neděle 1.7.2018
Dezert dne
45 Kč
Rybí boršč s rajčaty, hlávkovým zelím, červenou řepou a zakysanou smetanou (250 ml)
75 Kč
Cuketový krém s praženými dýňovými semínky a chilli (250 ml)
45 Kč
1.
Předkrm: Smažené šproty (100 g)
90 Kč
2.
Filátko ze pstruha na bylinkách a másle s fenyklem, žampiony a třešňovými rajčaty, pažitkové grenaille (150 g)
225 Kč
3.
Domácí hot dog s lososovými nugetkami, bazalkovou majonézou, čerstvou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
195 Kč
4.
Butterfish v pistáciové krustě se smaženou rýží, čerstvým koriandrem a zázvorem (150 g)
245 Kč
5.
Salát z mladých brambor, avokáda a pomeranče s kapřími hranolky a dresingem z francouzské hořčice (300 g)
185 Kč
6.
Steak z vepřové kotlety s fazolovými lusky na slanině a pečenými bramborovými čtvrtkami (200 g)
165 Kč
7.
Koprová omáčka s vařeným vejcem a vařeným bramborem
125 Kč