FAIRCAFE Restaurant Brno

FAIRCAFE Restaurant
FAIRCAFE Restaurant FAIRCAFE Restaurant FAIRCAFE Restaurant

Adresa:

Rybářská 202/19

603 00 Brno

E-mail:

Telefon: +420530513561

Mobil: +420

Web: www.fairhotel.cz

Nahlásit neaktuální údaje
Provozní doba:
PO:
11:00 – 22:00
ÚT:
11:00 – 23:00
dnes
ST:
11:00 – 23:00
ČT:
11:00 – 23:00
PÁ:
11:00 – 23:00
SO:
11:00 – 23:00
NE:
11:00 – 22:00
Menu: 11: 00 – do vyprodán
Úterý 16.1.2018
Dezert: Mrkvový minikoláček s čokoládovou pěnou
45 Kč
Celerový krém s trhaným kuřecím masem (250 ml)
45 Kč
Gulášová polévka s bramborem (250 ml)
45 Kč
1.
Flank steak s fazolovými lusky na slanině a česneku s pažitkovými brambory (200 g)
295 Kč
2.
Směs z vepřového masa s křupavou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
145 Kč
3.
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (150 g)
125 Kč
4.
Smažená sýrová jehla (uzený sýr, gouda, mozzarella) s vařeným bramborem a tatarkou (120 g)
165 Kč
5.
Spaghetti s kuřecím masem a omáčkou z modrého sýra (250 g)
135 Kč
Středa 17.1.2018
Dezert: Mrkvový minikoláček s čokoládovou pěnou
45 Kč
Celerový krém s trhaným kuřecím masem (250 ml)
45 Kč
Gulášová polévka s bramborem (250 ml)
45 Kč
1.
Flank steak s fazolovými lusky na slanině a česneku s pažitkovými brambory (200 g)
295 Kč
2.
Směs z vepřového masa s křupavou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
145 Kč
3.
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (150 g)
125 Kč
4.
Smažená sýrová jehla (uzený sýr, gouda, mozzarella) s vařeným bramborem a tatarkou (120 g)
165 Kč
5.
Spaghetti s kuřecím masem a omáčkou z modrého sýra (250 g)
135 Kč
Čtvrtek 18.1.2018
Dezert: Mrkvový minikoláček s čokoládovou pěnou
45 Kč
Celerový krém s trhaným kuřecím masem (250 ml)
45 Kč
Gulášová polévka s bramborem (250 ml)
45 Kč
1.
Flank steak s fazolovými lusky na slanině a česneku s pažitkovými brambory (200 g)
295 Kč
2.
Směs z vepřového masa s křupavou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
145 Kč
3.
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (150 g)
125 Kč
4.
Smažená sýrová jehla (uzený sýr, gouda, mozzarella) s vařeným bramborem a tatarkou (120 g)
165 Kč
5.
Spaghetti s kuřecím masem a omáčkou z modrého sýra (250 g)
135 Kč
Pátek 19.1.2018
Dezert: Mrkvový minikoláček s čokoládovou pěnou
45 Kč
Celerový krém s trhaným kuřecím masem (250 ml)
45 Kč
Gulášová polévka s bramborem (250 ml)
45 Kč
1.
Flank steak s fazolovými lusky na slanině a česneku s pažitkovými brambory (200 g)
295 Kč
2.
Směs z vepřového masa s křupavou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
145 Kč
3.
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (150 g)
125 Kč
4.
Smažená sýrová jehla (uzený sýr, gouda, mozzarella) s vařeným bramborem a tatarkou (120 g)
165 Kč
5.
Spaghetti s kuřecím masem a omáčkou z modrého sýra (250 g)
135 Kč
Sobota 20.1.2018
Dezert: Mrkvový minikoláček s čokoládovou pěnou
45 Kč
Celerový krém s trhaným kuřecím masem (250 ml)
45 Kč
Gulášová polévka s bramborem (250 ml)
45 Kč
1.
Flank steak s fazolovými lusky na slanině a česneku s pažitkovými brambory (200 g)
295 Kč
2.
Směs z vepřového masa s křupavou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
145 Kč
3.
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (150 g)
125 Kč
4.
Smažená sýrová jehla (uzený sýr, gouda, mozzarella) s vařeným bramborem a tatarkou (120 g)
165 Kč
5.
Spaghetti s kuřecím masem a omáčkou z modrého sýra (250 g)
135 Kč
Neděle 21.1.2018
Dezert: Mrkvový minikoláček s čokoládovou pěnou
45 Kč
Celerový krém s trhaným kuřecím masem (250 ml)
45 Kč
Gulášová polévka s bramborem (250 ml)
45 Kč
1.
Flank steak s fazolovými lusky na slanině a česneku s pažitkovými brambory (200 g)
295 Kč
2.
Směs z vepřového masa s křupavou zeleninou a domácími hranolky (150 g)
145 Kč
3.
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (150 g)
125 Kč
4.
Smažená sýrová jehla (uzený sýr, gouda, mozzarella) s vařeným bramborem a tatarkou (120 g)
165 Kč
5.
Spaghetti s kuřecím masem a omáčkou z modrého sýra (250 g)
135 Kč
Pondělí 22.1.2018
Pro tento den nebylo zadáno menu.