Hotel & Restaurant Templ Mikulov

Hotel & Restaurant Templ
Hotel & Restaurant Templ Hotel & Restaurant Templ Hotel & Restaurant Templ

Adresa:

Husova 305/50

692 01 Mikulov

E-mail:

Telefon: +420519323095

Mobil: +420724161336

Web: www.templ.cz/

Nahlásit neaktuální údaje
Provozní doba:
PO:
11:00 – 23:00
dnes
ÚT:
11:00 – 23:00
ST:
11:00 – 23:00
ČT:
11:00 – 23:00
PÁ:
11:00 – 24:00
SO:
11:00 – 24:00
NE:
11:00 – 23:00
Datum poslední aktualizace: 11.05.2017 v 10:05:31

Předkrmy

Krůtí galatina s jarním salátem
Jarní salát s ředkvičkami , křepelčím vejcem a bylinkovými krutony
Uzený hovězí jazyk se zeleným chřestem , medovo hořčičným dresinkem a zakysanou smetano

Polévky

Krémová polévka z bílého chřestu se slaninovým chipsem a řeřichou
Silný vývar z hovězích žeber s domácími nudlemi a játrovou rýží ( na vyžádání s čerstvým česnekem)

Ryby

Grilovaný candát se smetanovým pórkem a šťouchanými brambory
Filet z punkevního pstruha s hráškovým pyré , konfitovanými rajčaty a pažitkovou omáčkou

Speciality šéfkuchaře

Telecí Esterházy (telecí pečeně s jemnou paprikovou omáčkou domácí krupicové noky
Pečená jehněčí kýta s omáčkou z podmáslí a domácími bramborovými noky s medvědím česnekem

Hlavní jídla

Smažená krůtí prsa v bylinkové strouhance s bramborovou kaší s trhanou šunkou od kosti a jarní cibulkou
Kachní prso na medu s pomerančovo zázvorovou omáčkou a bramborovými rosti
Pečené králičí stehno s omáčkou z hrubozrnné hořčice a špenátovým knedlíkem
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem
Steak z hovězí svíčkové s tradiční pepřovu omáčkou , pečenými brambory se špenátem a křepelčím vejcem
Čerstvě namíchaný tatarák z hovězí svíčkové s křepelčím vejcem a topinkami s česnekem
Lanýžové těstoviny s parmskou šunkou , mladým špenátem a parmezánem

Obědové saláty a bezmasé pokrmy

Teplý salát z černé čočky Beluga s grilovaným tofu sýrem a křepelčím vejcem
jarní zeleninové karbanátky s bramborovou kaší a bylinkovým dipem
Vegetariánský burgetr s kozím sýrem , červenou řepou , medovo - hořčičným dresinkem a zeleninové hranolky
Trhané listové saláty s jkousky smaženého kuřete v sezamu s bylinkovým dresinkem , cherry rajčaty a sýrem Gran Moravia

Přílohové saláty

Ředkvičkový salát
Rajčatový salát se šalotkou
Okurkový salát
Míchaný zeleninový salát

Jídla pro děti

Smažené kuřecí nudličky s bramborovou kaší
Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dezerty

Pistáciový dortík s bílou čokoládou
Čokoládový dort s citronovou zmrzlinou a šlehačkou
Variace ovocných sorbetů ( limetka , jabloko, mango)
Vanilková panna cotta s karamelizovaným chřestem a jahodami

Delikatesy k pivu a vínu

Ochutnávkový talíř sýrový se šípkovou marmeládou a ořechy 100g domácí ručně vyrábené sýry ze sýrárny Klimeš Mikulov na výběr varianta k bílému/ červenému vínu
Bohaté sýrové prkénko se se šípkovou marmeládou a ořechy 200g domácí ručně vyrábené sýry ze sýrárny Klimeš Mikulov na výběr varianta k bílému/ červenému vínu
čerstvě pražené mandle
Miska s olivami

Přílohy

Vařené brambory s máslem
Bramborová kaše
Šťouchané brambory
Lehký bramborový salát
Smažené bramborové hranolky
Dušená zelenina
Bageta
Pečivo
Majonéza
Kečup