Restaurace Morava Frýdek-Místek

Restaurace Morava
Restaurace Morava Restaurace Morava Restaurace Morava

Adresa:

Jiřího Trnky 82

738 01 Frýdek-Místek

E-mail:

Telefon: +420558711716

Mobil: +420558711716

Web: www.pivovarekmorava.cz/

Nahlásit neaktuální údaje
Provozní doba:
PO:
11:00–23:00
ÚT:
11:00–23:00
ST:
11:00–23:00
ČT:
11:00–23:00
PÁ:
11:00–01:00
dnes
SO:
11:00–01:00
NE:
11:00–23:00
Menu:
Pátek 20.7.2018
Karotkový krém s bílými krutóny
1.
Domácí halušky s brynzou a pečenou slaninou
2.
Kuřecí špízky s čerstvou paprikou a cibulí, opékaný brambor, bazalková majonéza
3.
Grilovaná krkovice se slaninovým chipsem a karamelizovanou cibulí, steakové hranolky, demi glace
4.
K menu 2. a 3. podáváme okurkový salát se zakysanou smetanou
Sobota 21.7.2018
Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 22.7.2018
Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 23.7.2018
Zelná polévka s klobáskou
1.
Těstovinový salát s grilovanými kuřecími kousky, čerstvou zeleninou a domácím tuňákovým dresingem
2.
Hovězí špikované uzeným špekem, koprová omáčka, vařený brambor
3.
Špíz z vepřové panenky prokládaný cibulí a slaninou, grenaille brambory, BBQ omáčka
4.
menu 2. a 3. podáváme mramorovou bábovku s rozinkami
Úterý 24.7.2018
Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží
1.
Vepřová kotleta v pivním těstíčku, bramborové pyré s bazalkou
2.
Kuřecí stehenní steak s listovým špenátem a anglickou slaninou podávaný s bulgurem
3.
Kousky hovězí roštěné s omáčkou ze zeleného pepře, domácí bramborové placičky
4.
K menu 2. a 3. podáváme salátek z pekingského zelí
Středa 25.7.2018
Babiččina bramboračka s houbami
1.
Špagety Carbonara sypané sýrem
2.
Kuřecí stehno pečené na divokém koření a slanině, dušená rýže s petrželkou
3.
Hovězí guláš na polotmavém pivu Morava, domácí žemlový knedlík
4.
K menu 2. a 3. podáváme pudinkové řezy s jablky
Čtvrtek 26.7.2018
Kmínová polévka s vejci
1.
Steak z vepřové krkovice se slaninovým chipsem, americké brambory, chilli džem
2.
Smažený sýrový špíz prokládaný šunkovou klobáskou, vařený brambor, tatarská omáčka
3.
Caesar salát s filírovaným kuřecím prsem, bageta
4.
K menu 2. a 3. podáváme palačinku s džemem