Nejbližší restaurace

Vzdálenost od Zvonice
Dnes: 11:30 – 24:00
  • Pondělí: 11:30 – 24:00
  • Úterý: 11:30 – 24:00
  • Středa: 11:30 – 24:00
  • Čtvrtek: 11:30 – 24:00
  • Pátek: 11:30 – 24:00
  • Sobota: 11:30 – 24:00
  • Neděle: 11:30 – 24:00
  • Zvonice
  • Zvonice
  • Zvonice
  • Zvonice
Poslední aktualizace: 20.05.2020
Studené předkrmy
  • Carpaccio ze srnčí svíčkové marinované v lesních bylinkách s pomerančovým coulis, podávané na rukolovém pestu a brusinkovém krému
    285 Kč
  • Staročeská domácí lovecká paštika se zeleným pepřem a koňakem balená v pomerančovo-mandlovém griliáši, podávaná na omáčce z lesního ovoce, se slaninovým chipsem a jeřabinovým coulis
    245 Kč
  • Marinované plátky lososa na způsob „Graved-lax“(starodávná úprava), podávané s lososovým kaviárem, piniovými oříšky a pažitkovým pestem
    285 Kč
  • Terinka z kozího sýra na emulzi z peč. meruněk a citr. plodů podávaná s med. ořechy a mini salátem z mladých listů s klíčky červené řepy
    220 Kč
Polévky
  • Staročeský jemný krém z říčních raků podávaný s račím masem, máslovým toastem a zakysanou smetanou
    148 Kč
  • Silný hovězí consomée s masovým nočkem, staročeskými domácími vaječnými nudlemi a zeleninou julienne
    115 Kč
  • Tradiční jihočeská zelnice s restovanými liškami, pečeným šťouchaným bramborem a zakysanou smetanou
    128 Kč
Teplé předkrmy
  • Čerstvě zauzený telecí jazyk glazírovaný v jemném telecím glazé, podávaný s pyré ze zeleného hrášku, sypaný pečenou slaninou guanciale, macerovanou šalotkou a křenovým nočkem
    275 Kč
  • Grilované mušle svatého Jakuba s wasabi krémem, podávané na citrusovo-koňakovém jusu s praženým smržem a bazalkovým chipsem
    320 Kč
  • Zauzené kachní prsíčko na salátu z barevné čočky s chorizem a mousse z kozího sýra, podávané s rukolou, jogurtovo-hořčičným dresinkem, pažitkový olej
    295 Kč
Lehká jídla
  • Krémové rizoto s černými lanýži zdobené zeleným lanýžovým olejem, podávané s mladou karotkou a blanšírovaným mladým chřestem
    455 Kč
  • Involtini z grilovaného lilku plněné ricottou a parmazánem, podávané na teplém zeleninovém salátu ratatouille s rozmarýnem, tomatovou omáčkou a pečenými cherry rajčaty
    395 Kč
  • Pečená červená řepa s kozím sýrem v ulitě z jarního těsta, podávaná s listy mangoldu, řeřichou a fenyklem v balsamico krému
    395 Kč
Velké saláty
  • Míchaný listový salát s fenyklem a cherry rajčátky podávaný s grilovanými kuřecími prsíčky Supreme (Francie), ořechovým olejem a malinovým dresinkem
    450 Kč
  • Salát z lístků rukoly s grilovanými medailonky z hovězí svíčkové marinovanými v barevném pepři, mladými liškami restovanými na šalotce, a čerstvou červenou cibulkou, podávaný s tomatovo-brusinkovým dresinkem a grilovanými pravými hřiby
    495 Kč
Ryby
  • Pečené mušle Sv. Jakuba na lanýžovém krému a květákovém kuskusu s wasabi, podávané s máslovým rizotem na červené cibulce a s chilli slámou
    495 Kč
  • Filátka ze pstruha pečená s bylinkami a drcenými mandlemi, podávaná na restované zelenině s citronovo-máslovou espumou, bramborovým pyré se zelenou petrželí, capari a pažitkovým olejem
    475 Kč
  • Pečená roláda z lososa se zázvorem, protnutá citrónovou trávou, podávaná na holandské omáčce s rajčaty, brokolicovo-květákovým koláčkem, bílým chřestem a mangoldem na šalotce
    495 Kč
Drůbež
  • Kuřecí prsíčko supreme na cuketovém pyré s limetkou, podávané s hříbkovými spatzlemi, restovanou baby cuketou a reduí z vína madeira
    420 Kč
  • Vykostěné králičí stehno z domácího chovu marinované v koriandru a cayanském pepři, pečené v zelenině caciatore s čerstvou majoránkou, podávané s ricotovo-špenátovými noky a šalvějovým máslem
    445 Kč
  • Grilované kachní prso na višňové omáčce s kardamomem, podávané s bramborami šťouchanými se šalotkou a domácí slaninou, mrkvová sláma
    460 Kč
Staročeská jídla a zvěřina
  • Staročeská srnčí kýta na svíčkové omáčce s košíčkem čerstvých brusinek marinovaných v červeném víně podávaná s houskovým a špekovým knedlíkem
    465 Kč
  • Staročeské pikantní zvěřinové ragú (hovězí svíčková, srnčí, kančí) na červeném víně podávané se špekovým knedlíkem a s restovanými staročeskými bramborovými škubánky
    540 Kč
  • Polovina kachničky pečená na medu s marinovanými kaštany, podávaná s bílým a červeným zelím a s bramborovým a špekovým knedlíkem
  • Staročeská telecí líčka na krému z citrusových plodů a lesního medu podávaná s bramborami šťouchanými se slaninou a lahůdkovou cibulkou, zdobená mrkvovým chipsem a řeřichou
    510 Kč
  • V bylinkách pečené kotletky z přeštického selátka na smržové omáčce, podávané se staročeskou lepenicí a restovanou slaninou Guianciale
    465 Kč
  • Pečené jehněčí kolínko v demi glass sosu s červeným vínem a rozmarýnem, podávané na bramborovém pyré a restovaném mladém špenátu
    560 Kč
  • Pečené jehněčí kotlety na rozmarýnu, podávané na jemném bramborovém pyré s mladými fazolkami, bylinkovým vinaigrette a česnekovou pěnou
    560 Kč
  • Marinovaná panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu s omáčkou z čerstvých ostružin, podávaná s pečenými staročeskými škubánkovými placičkami a hříbkovým tartarem s lesními bylinkami
    580 Kč
  • Pečený srnčí hřbet v pistáciové krustě s batátovým konfitem na tymiánu, podávaný s restovanými fazolovými lusky, s dýňovým pyré a s čerstvými smrži glazírovanými v demi glas
    580 Kč
Steaky
  • Beefsteak z hovězí svíčkové na omáčce z bílých hříbků, podávaný s gratinovanými bramborami a liškovým ragout, mladým zeleným chřestem a s pyré z černého kořene
    570 Kč
  • Beefsteak marinovaný v rozmarýnu na jemné omáčce se zeleným pepřem, podávaný se selskými bramborami grenaille a fazolovými snopky ve slanině, zdobený hořčicomáslovým sorbetem a chilli slámou
    570 Kč
  • Jelení steak na šípkové omáčce podávaný s pečeným měšcem ze šťouchaných brambor a restovanými zeleninovými hranolkami, švestky macerované v bílém víně
    580 Kč
Saláty
  • Caesar salát s parmezánem a česnekovými krutony, zdobený ančovičkou
    280 Kč
  • Míchaný listový salát s hroznovým vínem, podávaný s kozím sýrem gratinovaným medem a vlašskými ořechy
    280 Kč
  • Rukolový salát s liškami restovanými na šalotce, s čerstvou červenou cibulkou a tomatovo-brusinkovým dresinkem
    280 Kč
Dezerty
  • Dortík z kaštanového mousse a pařížského krému na pistáciovém korpusu s omáčkou z červeného jablka podávaný s borůvkovým želé a kaštanovou pralinkou v bílé čokoládě
    235 Kč
  • Pečené čokoládové lanýže v kakaovém těstě na vinné redui, podávané s nočkem z jogurtového krému a s lesním ovocem
    235 Kč
  • Černorybízový sorbet a citrónový sorbet se šampaňským, mátou a kousky jahod, podávaný na mangové omáčce s čerstvým ovocem
    235 Kč
  • Tradiční české lívance podávané se zakysanou smetanou, lesním ovocem v karamelovém košíčku a s omáčkou z lesních plodů
    235 Kč
  • Výběr sýrů podávaný s hroznovým vínem a marinovanými čerstvými brusinkami
    235 Kč
Nabídka v restauraci se může lišit. Menicka.cz negarantují dostupnost jídel či cen zde uvedených. Děkujeme za pochopení.

Nahlásit nepřesné údaje

Váši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail

Nahlásit

text