TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ RISOTTO S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, risotto z rýže Arborio, s hlívou ústřičnou, šalotkou a bílým vínem, rukola (bez lepku) 300g 3791011
176 Kč
2.
1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z PEČENĚ v citrónové strouhance podávaný s jemnou bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý pikantní zelný salát 150g 137910
165 Kč
3.
2. PIKANTNÍ KUŘECÍ NUDLIČKY restované na cibuli, barevné paprice, česneku, rajčatovém protlaku a pórku, u nás připravené bramboráčky 150g 1379
155 Kč
4.
3. PEČENÁ BUFFALO KUŘECÍ KŘÍDLA v pikantní marinádě, listový salát, čerstvá zelenina, česnekový dip a plátky bagety 300g 137
155 Kč
Čtvrtek 12.9.2024
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 0, 25l 1369
35 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE S BOLOŇSKÝM RAGÚ z hovězího masa, červeného vína, kořenové zeleniny a drcených tomat, sypané strouhaným sýrem Grana Padano 300g 137912
176 Kč
2.
1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA marinovaná v omáčce kikkoman, restovaná cukrová kukuřice, pečené americké brambory ve slupce, česnekový dip (bez lepku) 150g 67
165 Kč
3.
2. VEPŘOVÉ RAGÚ NA SMETANĚ se zeleným hráškem, cibulí, karotkou, bílým vínem, jasmínová rýže pečená s máslem (bez lepku) 150g 79
155 Kč
4.
3. FARMÁŘSKÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM smažený v corn flakes podávaný na zeleninovém salátu s trhanými listy ochucené hořčicovým dresinkem, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 300g 13710
155 Kč
Pátek 13.9.2024
špenátový krém s vejci 0, 25l 13679
35 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S UZENÝM LOSOSEM ve smetanové omáčce připravené na šalotce, čerstvém kopru a limetkách, salát rukola 300g 1347910
176 Kč
2.
1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ zapečený šunkou a sýrem eidam, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 150g 137910
165 Kč
3.
2. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM podávané s dušeným hlávkovým zelím, přírodní omáčkou, zdobené smaženou cibulkou 300g 139
155 Kč
4.
3. ROZPEČENÝ HERMELÍN podávaný s brusinkovou cibulí a variací listových salátů s polníčkem a tomaty, rozpečená bylinková bageta 100g 137910