Pondělí 29.4.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Krémová hrachová polévka | 25 Kč | |
Slepičí polévka s masem a nudlemi | 25 Kč | |
1. | Marinované kuřecí křídla s hranolky a sladkou chilli omáčkou | 150 Kč |
2. | Grilovaná vepřová kotleta na čočkovém salátě z čočky Beluga s vinnou omáčkou | 155 Kč |
3. | Boloňské lasagne s bešamelem | 160 Kč |
4. | Konfitovaná kachní játra s cibulkou a hranolky | 165 Kč |
5. | Smažený kuřecí/vepřový řízek s bramborovým salátem | 155 Kč |
6. | Smažený sýr, hranolky, tatarka | 155 Kč |
Mrkvová polévka se zázvorem a kokosovým mlékem | 25 Kč | |
Slepičí polévka s masem a nudlemi | 25 Kč | |
1. | Tagliatelle s omáčkou z hlívy ústřičné s kuřecími nudličkami, pančetou a parmazánem | 155 Kč |
2. | Domácí bramborové šulanky s borůvkami, zakysanou smetanou a mákem | 145 Kč |
3. | Boloňské lasagne s bešamelem | 160 Kč |
4. | Konfitovaná kachní játra s cibulkou a hranolky | 165 Kč |
5. | Smažený kuřecí/vepřový řízek s bramborovým salátem | 155 Kč |
6. | Smažený sýr, hranolky, tatarka | 155 Kč |
Slepičí polévka s masem a nudlemi | ||
Domácí česnečka se šunkou, sýrem a krutony | ||
1. | Kuřecí prso na čočkovém salátě z Belugy s vinnou omáčkou | |
2. | Vepřová panenka na omáčce z portského vína a bramborové tolárky | |
3. | Krůtí prso s brusinkovou omáčkou a bramborové krokety | |
4. | Pečená treska na tomatovém rizotu s cizrnou | |
5. | Camembert na listovém salátu s brusinkovým přelivem a bagetkou | |
6. | Caesar salát s kuřecím masem | |
7. | Konfitované kachní játra s hranolky a tatarkou | |
8. | Pomalu pečené marinované vepřové koleno podávané s křenem, hořčicí, sterilovaným okurkem, beraním rohem a pečivem | |
9. | Smažený kuřecí/vepřový řízek s bramborovým salátem | |
10. | Smažený sýr, hranolky, tatarka | |
11. | Choco brownies s vanilkovou zmrzlinou a višněmi |
Slepičí polévka s masem a nudlemi | ||
Domácí česnečka se šunkou, sýrem a krutony | ||
1. | Kuřecí prso na čočkovém salátě z Belugy s vinnou omáčkou | |
2. | Vepřová panenka na omáčce z portského vína a bramborové tolárky | |
3. | Krůtí prso s brusinkovou omáčkou a bramborové krokety | |
4. | Pečená treska na tomatovém rizotu s cizrnou | |
5. | Camembert na listovém salátu s brusinkovým přelivem a bagetkou | |
6. | Caesar salát s kuřecím masem | |
7. | Konfitované kachní játra s hranolky a tatarkou | |
8. | Pomalu pečené marinované vepřové koleno podávané s křenem, hořčicí, sterilovaným okurkem, beraním rohem a pečivem | |
9. | Smažený kuřecí/vepřový řízek s bramborovým salátem | |
10. | Smažený sýr, hranolky, tatarka | |
11. | Choco brownies s vanilkovou zmrzlinou a višněmi |