Pondělí 10.11.2025
| MENU: Bramborovo-dýňový krém + Vepřová plec, pečená pomalu společně s bramborami a mrkví | 159 Kč | |
| Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 39 Kč | |
| Jizerská kulajda, houby, kopr, vejce | 39 Kč | |
| Bramborovo-dýňový krém | 35 Kč | |
| 1. | Kachní čtvrtka Svatomartinská, variace zelí, variace knedlíků, lokšé | 259 Kč |
| 2. | Grilované kuřecí prso, šopský salát se sušenými rajčaty a olivami | 165 Kč |
| 3. | Vepřová plec, pečená pomalu společně s bramborami a mrkví | 145 Kč |
| 4. | Polední pizza - rajčata, mozzarella, šunka, salám | 155 Kč |
| 5. | Hovězí svíčková, houskové knedlíky, brusinkový terč | 195 Kč |
| 6. | Pikantní hovězí guláš, bramboráčky | 185 Kč |
| 7. | Variace smažených sýrů, hranolky, domácí tatarská omáčka | 175 Kč |
| 8. | Řízek kuřecí nebo vepřový, pažitkové brambory, citron, okurka | 165 Kč |
| 9. | Caesar s kuřecím masem římské listy, slanina, ančovičkový dresink, krutony | 195 Kč |
| 10. | Speciální týdenní menu s italskými specialitami | |