Stylová restaurace s poctivou kuchyní a mini pivovar v srdci Hané

Menu dnes – 28. 05. 2024

0, 20 l Bramborová s majoránkou (polévka je zahrnuta v ceně poledního menu)
0, 20 l Hovězí vývar s těstovinou (polévka je zahrnuta v ceně poledního menu)
0, 20 l Bramborová s majoránkou (samostatně) 30 Kč
0, 20 l Hovězí vývar s těstovinou (samostatně) 30 Kč

1. 150 g Pikantní masová směs se zeleninou a žampiony, bramborové hranolky 159 Kč
2. 150 g Kuřecí nudličky „Garam masala“ s kari zakysanou smetanou, jasmínová rýže 159 Kč
3. 200 g Květákové řízečky se slaninou, vařené brambory, naše tatarská omáčka 159 Kč
4. 150 g Maso dvou barev (kotletka, kuřecí), šťouchané brambory, salát coleslaw 159 Kč
5. 35 cm Pizza Prosciutto (šunka, mozzarella), na ni si můžete dokoupit oblíbenou ingredienci 159 Kč
6. 200 g Steak z vepřové kotlety s omáčkou z lišek, bramborové krokety 239 Kč
7. 150 g Zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem, cherry rajčátky, bylinkovým dresinkem a rozpečenou bagetou 179 Kč
8. Dorty z cukrářství „Sladký Méďa“ Olomouc 78 Kč
 
Máte chuť na něco jiného než polední menu? U nás je stálý jídelní lístek po celý den.
V nabídce máme také po celý den nově pizzu. Přijďte ochutnat jednu z našich 24 druhů
Jídlo s sebou si můžete také objednat on-line na stránkách: Meníčka.cz
 
 

Mini pivovar U Tří králů

Naše pivo vaříme výhradně z čistých přírodních surovin bez chmelových extraktů nebo stabilizátorů. Jako jedni z mála v České republice stále ještě přidáváme během chmelovaru při vaření piva pravý hlávkový chmel. Pivo prokvašuje původním způsobem na spilkách poctivou dobu 7-14 dní, poté samospádem natéká do ležáckých tanků ve sklepení.