Stylová restaurace s poctivou kuchyní a mini pivovar v srdci Hané

Menu dnes – 03. 07. 2025

0, 20 l Gulášová s masem (polévka je zahrnuta v ceně poledního menu)
0, 20 l Hovězí vývar s těstovinou (polévka je zahrnuta v ceně poledního menu)
0, 20 l Gulášová s masem (samostatně) 40 Kč
0, 20 l Hovězí vývar s těstovinou (samostatně) 40 Kč

1. 150 g Vařené hovězí maso, rajská omáčka, houskové knedlíky 165 Kč
2. 150 g Kuřecí plátek na máslové mrkvičce s hráškem, jasmínová rýže 165 Kč
3. 300 g Kynuté knedlíky s borůvkami a máslem, sypané strouhaným perníkem a cukrem 165 Kč
4. 100 g Kynuté knedlíky s borůvkami a máslem, sypané strouhaným perníkem a cukrem 75 Kč
5. 150 g Smažené rybí filé z tresky tmavé, letní bramborový salát s ředkvičkou a lahůdkovou cibulkou 165 Kč
6. 150 g Vepřová špikovaná kotleta s dijonskou omáčkou, farmářské hranolky 165 Kč
7. 35 cm Pizza Prosciutto (šunka, mozzarella), na ni si můžete dokoupit oblíbenou ingredienci 175 Kč
8. 200 g Kuřecí steak v pestu z medvědího česneku, mačkané brambory se sušenými rajčaty sypané křupavou cibulkou 255 Kč
9. 120 g Salát “Caprese” (rajčata s mozzarellou) s kuřecím masem, bylinkovým pestem a balsamicem, bageta 189 Kč
10. Dorty z cukrářství "Sladký méďa" Olomouc 78 Kč
 
Máte chuť na něco jiného než polední menu? U nás je stálý jídelní lístek po celý den.
V nabídce máme také po celý den nově pizzu. Přijďte ochutnat jednu z našich 24 druhů
Jídlo s sebou si můžete také objednat on-line na stránkách: Meníčka.cz

Mini pivovar U Tří králů

Naše pivo vaříme výhradně z čistých přírodních surovin bez chmelových extraktů nebo stabilizátorů. Jako jedni z mála v České republice stále ještě přidáváme během chmelovaru při vaření piva pravý hlávkový chmel. Pivo prokvašuje původním způsobem na spilkách poctivou dobu 7-14 dní, poté samospádem natéká do ležáckých tanků ve sklepení.