čtvrtek 19.6.2025
Polévka: | ZELENINOVÝ BORŠČ | (1,9) | |
1 | PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍKY s restovanými kapustičkami s iberijským špekem a ořechovým crumblem | (7,8) | |
Tip | ČERNÉ RISOTTO s parmazánovými chipsy a nakládaným květákem | (7) | |
3 | DUŠENÁ VEPŘOVÁ LÍČKA s rebarborou a polentovými hranolky (bez lepku) | (7) | |
4 | KREVETY V TEMPUŘE na listových salátech, s wasabi majonézou a nakládaným zázvorem | (1,2,3,) | |
5 | SMAŽENÝ SÝR KRÓLEWSKI s opečenými zámeckými bramborami s petrželí a máslem, s naší tatarskou omáčkou | (1,3,7,10) | |
Salát | TRHANÉ LISTOVÉ SALÁTY S ŘEDKVIČKAMI, S MEDOVO - HOŘČIČNÝM DRESINKEM | (10) | |
Dezert | DEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI | (1,3,6,7,8) |
Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861
Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.
Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“