Týdenní menu
Pondělí 15. 4.
Polévky:
Drůbeží vývar s nudlemi ........... 33,-
Indická polévka z červené čočky ........... 33,-
Hlavní jídlo:
Hovězí svíčková, houskové knedlíky ........... 129,-
Vepřové na kmíně, těstoviny ........... 125,-
Srbské rizoto, okurka, sýr ........... 125,-
Zeleninové karbanátky, bramborová kaše ........... 120,-
Specialita:
Pikantní vepřové nudličky, americké brambory ........... 139,-
Úterý 16. 4.
Polévky:
Hovězí vývar s játrovou rýží ........... 33,-
Dršťková polévka ........... 33,-
Hlavní jídlo:
Hovězí guláš, houskové knedlíky ........... 129,-
Papriková klobása, čočka na kyselo, okurka ........... 125,-
Kuřecí paličky s barbeque omáčkou, rýže ........... 125,-
Specialita:
Smažený sýr, vařené brambory ........... 139,-
Středa 17. 4.
Polévky:
Hovězí polévka s těstovinou ........... 33,-
Kulajda ........... 33,-
Hlavní jídlo:
Hovězí s rajskou omáčkou, houskové knedlíky ........... 129,-
Pečená sekaná, vařené brambory ........... 125,-
Vepřová játra na slanině, rýže ........... 125,-
Šunko fleky, okurka ........... 125,-
Specialita:
Pikantní guláš, hranolky ........... 139,-
Čtvrtek 18. 4.
Polévky:
Vývar s vejcem ........... 33,-
Spišská gulášová polévka ........... 33,-
Hlavní jídlo:
Hovězí pražská pečeně, rýže ........... 129,-
Vepřové kousky na paprice, těstoviny ........... 125,-
Kuře alá kachna, červené zelí, bramborové knedlíky ........... 139,-
Žemlovka s jablky ........... 120,-
Specialita:
Holandský řízek, bramborová kaše, okurka ........... 139,-
Pátek 19. 4.
Polévky:
Kuřecí vývar s masem a krupicí ........... 33,-
Boršč ........... 33,-
Hlavní jídlo:
Maďarský perkelt, houskové knedlíky ........... 129,-
Vepřové maso na houbách, rýže ........... 125,-
Špagety milanese sypané sýrem ........... 125,-
Specialita:
Vepřový řízek, bramborový salát ........... 139,-