fbpx

Zažij Ameriku

Jedinečné steaky v Brně

Po kompletní rekonstrukci, která započala v roce 2016, má nyní restaurace Buffalo jedinečný design v americkém stylu. Interiéru dominuje otevřená kuchyně, ve které mohou naši hosté sledovat kuchařské dovednosti našich kuchařů. V naší nabídce najdete exotické steaky, včetně steaků z českých farem.
Restaurace Buffalo vždy dbá na čerstvost a kvalitu veškerých surovin, ze kterých Vám naši kuchaři připraví pestrý talíř plný různých chutí, barev a ingrediencí.

Rezervace stolu v restauraci Buffalo v Brně
t-bone steak a tomahawk v Buffalo American Steakhouse Brno
Nejlepší burger v Brně v Buffalo Steakhouse restauraci
Hovězí steak - Buffalo american steakhouse
Interiér restaurace Buffalo American steakhouse
Široká nabídka rumů v restauraci Buffalo

Které maso vybrat?

Nejvyšší kvalita

Maso od našich dodavatelů z USA, Austrálie a Uruguaye nese označení Grain fed, ostatní z Jižní Ameriky označujeme Grass fed. Grass fed znamená, že dobytek je krmený výhradně trávou. Oproti tomu Grain fed, kdy je dobytek 100 dní před porážkou dokrmovaný kukuřicí a krmnou směsí, má vyšší míru mramorování masa.

vyzrálý t-bone steak v restauraci Buffalo American Steakhouse

Hovězí T-bone Steak

Tzv. T-bone a Porterhouse steaky jsou prvotřídní a velmi ceněné řezy s kostí, na niž se nachází část svíčkové a nízkého roštěnce. Kombinace dvou delikátních druhů masa je řadí k tomu nejlepšímu, co si lze z široké nabídky steaků vybrat.

vuzrálý rib eye steak v restauraci Buffalo American Steakhouse

Hovězí Uruguayský Rib Eye Steak

Rib Eye Steak je plátek vysokého roštěnce z žeberní části. Jedná se o jeden z nejlepších kousků hovězího masa.

tomahawk steak v restauraci Buffalo American Steakhouse

Hovězí Tomahawk

Exkluzivní řez Tomahawk získal název podle svého vzhledu, který připomíná tradiční indiánskou sekeru. Krájí se z vysokého roštěnce stejně jako Rib eye steak, na rozdíl od něj se však u Tomahawku ponechává žebro.

vyzrálý heart of rumpsteak v restauraci Buffalo American Steakhouse

Vepřový Tomahawk

Kotleta s lehkým tukovým krytím z kosti.

vyzrálý nízký roštěnec v restauraci Buffalo American Steakhouse

Hovězí brazilský nízký roštěnec – Striploin

Steak, kterému dodává chuť tuková vrstva a výrazné mramorování.

čerstvá hovězí svíčková v restauraci Buffalo American Steakhouse

Hovězí argentinská svíčková

Nejkvalitnější a nejjemnější část hovězího masa.

Naši zákazníci

Napsali o nás