- Rezervaci (doporučujeme, ale není nutná) k snědení u nás nebo k vyzvednutí, objednávejte do 10:45. Rozvoz prosím objednávejte do 10.00 Více k objednávání v záložce kontakty.
- vratné menu boxy
Jidelni lístek – patek 19. dubna
Pikantni marocka harira s cizrnou, cervenou cockou, zeleninou a rimskym kminem 35,-/ XL: 45,-; samostatně 45,-/XL: 58,-
- Smazeny filet z norske tresky, bramborovy salat s cervenou repou, cibulkou, zelenymi bylinkami a majonezou, citron {L} 169
- Peceny filet z cerstveho norskeho lososa s citronem a koprovo-pažitkovim maslem, bramborovy salat s cervenou repou, cibulkou, zelenymi bylinkami a majonezou 199
- Japonsky ramen s dusenym hovezim, sazenym vejcem, pak coj a psenicnymi nudlemi v silnem hovezim vyvaru se zelenymi bylinkami {L} 169
- Indicka jehneci kofta korma s kvetakem, paprikami, orisky a kokosovym mlekem, jasminova ryze 199
- Bramborove gnocchi s rajcaty, maslovym fazolemi, listovym spenatem a balkanskym syrem {L} 165
Dale nabízíme:
6. Kysané zelí s mrkví – bez kmínu s hořčičným semínkem: 39Kč / balení 200g
7. Sledě podle britského receptu / v cideru s cibulí a pomerančovou kůrou/ 45Kč/ balení 180g
8. Pikantní pečenáče– z čerstvého norského sledě s cibulí, paprikou a chilli: 45 Kč/ balení 200g
9. Losos norský uzený teplým kouřem: 65Kč/ 100g
10. Červené zelí na gruzínský způsob– kvašene v kusech s petrželovymi natěmi: 45Kč / balení 200g