Jaro je svěžest a svěžest je zelená
. SVĚŽÍ a ZELENÝ stejný bude i JARNÍ BRUNCH v Beef & Beer
– jarní nádivka
(a pečené baby kuřátko
), pošírovaný chřest
(se sušeným žloutkem
), cibulové zelí s kedlubnou
… Všechno ostatní – a nebude toho málo – uvidíte
a hlavně ochutnáte
osobně.
Kdy? V neděli, 6. DUBNA od 12 HODIN
Rezervujte si svůj stůl ještě dnes na
+420 576 514 028 nebo online a nenechte si ujít tuto příležitost. Těšíme se na vás!
PŘEDKRMY:
- Pošírovaný chřest s ředkvičkami, holandskou omáčkou a sušeným žloutkem
- Krém z medvědího česneku s bylinkovými krutony
- Slaná kremrole plněná hovězím tatarákem
HLAVNÍ JÍDLA:
- Burger s marinovaným kuřecím masem, hráškovou majonézou, slaninou, křupavým salátem a cibulovými kroužky
- Wrap s králíkem, sýrem a cibulovou marmeládou
- Pečená králičí stehna / Řízečky z krkovice marinované v jogurtu a česneku
- Grilované vepřové karé sous-vide s bylinkami / Pečené baby kuře s jarní nádivkou
- Filtrovaný hovězí Diamond steak / Hovězí Tri-Tip steak
- Zeleninový quiche s ementálem a stařenou goudou
PŘÍLOHY:
- Fritované brambory s jarní cibulkou
- Jasmínová rýže s hráškem
- Cibulové zelí s kedlubnou
- Pečené farmářské brambory se zeleninou
- Restované kapustičky s mladým hráškem na slanině
SALÁTY:
- Listový salát se zeleninou, ředkvičkami, krůtím masem a pažitkovým dresinkem
OMÁČKY / SALSY / DIPY:
- Hrášková majonéza s mátou
- Crème fraîche s medvědím česnekem
- Demi-glace s pečeným morkem
- Rebarborové chutney
- Houbová omáčka
DEZERTY:
- Mechový dort s mascarpone
- Rebarborový koláč s máslovou drobenkou
- Náš tvaroháček s jahodami a mátou
Rezervace online s 10% slevou ZDE Rezervace místa a platba kartou online zde.