V dubnu pro Vás připravujeme:
19.4.- 20.4. Pátek + Sobota (od 17.30) RYBÍ VÍKEND
Menu Rybí víkend (19.-20.4. od 17.30):
Polévka:
Halászlé ( hustý rybí vývar se zeleninou a rybím masem ) 65,-
Předkrm :
100g Kapří hranolky,česnekový dip,náš kmínový chléb 136,-
100g Tatarák z lososa,čerstvý kopr,limetka,krutóny z bílého pečiva 145,-
Hlavní chod:
2OOg Filet z candáta s holandskou omáčkou a zeleným chřestem 250,-
250g Pstruh pečený na grilu, bylinkové máslo 215,-
350g Pražma královská s limetkovým dipem 265,-
180g Filet z lososa , koprový dressing 265,-
Přílohy:
Grenaille pečené na tymiánu 35,-
Grilovaná zelenina 50,-
Šťouchané brambory 35,-
Pikantní salát z červené čočky 40,-
Náš kmínový chléb 15,-