Pondělí 8.12.2025
| Babiččina bramboračka s houbami 1679 | 42 Kč | |
| 1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ FLANK STEAK pečený do růžova, podávaný se sázeným vejcem, smaženými hranolky a hříbkovou krémovou omáčkou (bez lepku) 79 | 196 Kč |
| 2. | 1. KUŘECÍ PRSA špikovaná pikantní klobásou, bramborová kaše se smetanou a restovanou čerstvou paprikou na másle, malý salát Coleslaw, přírodní omáčka 7910 | 165 Kč |
| 3. | 2. MASOVÁ SMĚS Z VEPŘOVÉHO A KUŘECÍHO MASA s rajčatovým protlakem, cibulí, paprikami a pórkem, servírovaná s pečenou jasmínovou rýží (bez lepku) 79 | 155 Kč |
| 4. | 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY AGLIO OLIO E PEPERONCINO restované na olivovém oleji s čerstvou feferonkou a česnekem, sypané strouhaným sýrem Grana Padano 1379 | 155 Kč |
