Pondělí 15.12.2025
| čočková s rajčaty a uzeným masem | 42 Kč | |
| 1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: FLANK STEAK pečený do růžova, podávaný s restovanými fazolkami a slaninou, opečené bramborové placky, česnekový dip | 196 Kč |
| 2. | 1. KUŘECÍ PRSA pečená na hrubém pepři, restovaný zelený hrášek na másle s cibulí, šťouchané brambory s karotkou a smetanou, přírodní omáčka (bez lepku) | 165 Kč |
| 3. | 2. UZENÁ KRKOVICE podávaná s dušeným smetanovým špenátem, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka na sádle | 155 Kč |
| 4. | 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM SE ŠUNKOU OD KOSTI obalený v trojobalu, vařené petrželové brambory, naše tatarská omáčka | 155 Kč |
