Pondělí 26.5.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Stará celnice |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Polévka: Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/ | ||
1. | 1: Pečená domácí jitrnička /1 ks/250 g/ podávaná s dušeným zelím s iberejským špekem a vařeným brambůrkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně | |
2. | 2: Cchiche Di Patate /Italské bramborové nočky s kapkou smetany a grilovanými kuřecími kousky 100 g/ /1, 3, 7 minutková úprava | |
3. | 3: Salát s grilovaným Camembertem /100 g/, trhané plátky ledového salátu, grilovaný Camembert, medovohořčičný Dip, rozpečený toast /1, 3, 7/ | |
4. | 4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky /150 g/ balený v argentinském koření, podávaný s grilovanou červenou paprikou a cibulí a šťouchaným brambůrkem /1/ minutková úprava |
Polévka: Kuřecí vývar s domácími nudlemi, masem a jarní karotkou /1, 3, 7/ | ||
1. | 1: Holandský řízek /150 g/ podávaný s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1, 3, 7/ | |
2. | 2: Pečená domácí jitrnička /1/ podávaná s dušeným zelím s iberejským špekem a vařeným brambůrkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně | |
3. | 3: Caesar salát /trhané plátky ledového salátu s Caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, žemlovými krutóny, pečenou anglickou slaninou a s grilovanými kuřecími kousky/100 g/ opékaný toast /1, 3, 7/ minutková úprava | |
4. | 4: Byznys menu: Pečená vepřová žebírka /400 g/ naložená v pikantní marinádě BBQ podávaná s hořčicí, křenem, beraními rohy a opékaným brambůrkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně |
Polévka: Polévka z červené čočky /1/ | ||
1. | 1: Kuřecí řízek /150 g/ podávaný s bramborovou kaší a rajčatovým salátkem /1, 3, 7/ minutková úprava Česká kuchyně | |
2. | 2: Cchiche Di Patate /Italské bramborové nočky s kapkou smetany a grilovanými kuřecími kousky 100 g/ /1, 3, 7/ minutková úprava/ | |
3. | 3: Grilované kousky z vepřové panenky /100 g/ podávané na ledovém salátě s grilovanou středomořskou zeleninou, opečený toast /1, 3, 7/ minutková úprava | |
4. | 4: Byznys menu: Steak z grilovaného norského lososa 150 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný s grilovanou středomořskou zeleninou a vařeným brambůrkem /1, 4, / minutková úprava |
Polévka: Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/, Polévka z červené čočky /1/ | ||
1. | 1: Kuřecí steak špikovaný domácím špekem /150 g/ podávaný s těstovinovým salátem s čerstvou zeleninou /1, 3, 7/ minutková úprava | |
2. | 2: Cchiche Di Patate /Italské bramborové nočky s kapkou smetany a grilovanými kuřecími kousky 100 g/ /1, 3, 7 minutková úprava | |
3. | 3: Smažený sýr /150 g/ podávaný s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1, 3, 7/ minutková úprava | |
4. | 4: Byznys menu: Maso dvou barev /200 g/ steak medailonek z vepřové panenky a kuřecích prsíček podávaný s krémovou smetanovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem /1, 7/ Česká kuchyně |