Pondělí 1.12.2025
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Botta Caffe |
www.menicka.cz |
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/65, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Chalupářská buřtgulášová polévka s paprikou a brambory (55, -/75, -) | ||
| 1. | 150g Smažená gouda v bulce - smažený sýr gouda podávaný v naší bulce s ledovým salátem a domácí tatarskou omáčkou, malý míchaný zeleninový salátek s dressingem a opraženými semínky 168, -/195, - | |
| 2. | 350/130g Botta buddha bowl - zeleninový talíř s ovocným dressingem, grilovaným kuřecím prsíčkem, kuskusovou placičkou, oříšky, bylinkovým sýrem ricotta, edamame a salátkem z ředkve daikon 168, -/215, - | |
| 3. | 180g Hovězí karabáček dušený na paprice s krémovou omáčkou s pečenými paprikami a zelené bylinkové halušky zdobené křupavou cibulkou a nočkem zakysané smetany 168, -/225, - | |
| 4. | 180g Játra z mladého býčka (farma Basařovi) v úpravě sous vide a pečená na grilu, podávaná se sázeným vajíčkem, krémovou pepřovou omáčkou a bramborovými hranolky 178, -/235, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Žampiónová krémová polévka s bylinkami a chlebovými krutony (55, -/75, -) | ||
| 1. | 350/70g Salát Nicoise - zeleninový salát s tuňákem, tuňákovým dressingem, vařeným vajíčkem, cibulkou, olivami, pečenými bramborami grenaille a fazolovými lusky, zdobené řeckým sýrem | |
| 2. | 350/150g Kapsa z vepřové kotlety plněná česnekovým listovým špenátem, sýrem mozzarella a anglickou slaninou, krémová tomatová omáčka a bylinková tarhoňa 168, -/215, - | |
| 3. | 150g Filet pstruha na másle s kmínem podávaný na dušené zelenině s pečenou bramborou ve slupce a koprovou zakysanou smetanou 168, -/225, - | |
| 4. | 180g Gril mix - v. panenka, krůtí prsa a hovězí rump steak z grilu podávané s koňakovou omáčkou s čerstvým chilli, opečenou anglickou slaninou a bramborovými kroketami 178, -/235, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/65, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Silný hovězí vývar s masem, zeleninou, játrovými knedlíčky a domácími nudlemi (55, -/75, -) | ||
| 1. | 400g Domácí české buchty - kynuté buchty plněné tvarohem a povidly, sypané cukrem a podávané s nealkoholickým ovocným punčem 168, -/179, - | |
| 2. | 180g Segedínský guláš z vepřového masa s kysaným zelím, zjemněný smetanou podávaný s naším houskovým knedlíkem 168, -/195, - | |
| 3. | 350/250g Botta Buddha bowl - pikantní kuřecí křidélka podávaná na zeleninovém talíři s dressingem, strouhaným sýrem Provolone, bylinkovou tarhoňou s kukuřicí, vajíčkem, edamame boby a sweet chilli dipem, bagetka 168, -/225, - | |
| 4. | 150g Kuřecí prsa “Caprese” - steak z kuřecích prsou gratinovaný opečeným rajčatem a sýrem mozzarella, zdobený plátkem sušené šunky a přelitý krémem z čerstvé bazalky, bramborové rösti 178, -/235, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/69, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Čočková s opečeným párkem (55, -/75, -) | ||
| 1. | 350/180g Caesar salát, krevety, kalamáry tradiční salát s ančovičkovým dressingem, smaženými kalamáry a grilovanými krevetkami se strouhaným sýrem grana Padano a bagetkou 168, -/195, - | |
| 2. | 150g Vepřová panenka plněná sušenými švestkami a uzenou krkovičkou podávaná s domácími bramborovými plackami a šťávou z výpeku 168, -/195, - | |
| 3. | 350g Risotto “ Mexico” - risotto s kořenovou zeleninou, mletým masem, rajčaty, kukuřicí a paprikou, sypané strouhaným sýrem čedar 168, -225, - | |
| 4. | 150g Kuřecí proužky ala Oheň - směs z kuřecích prsou ala Krakonošův oheň s cibulí, čerstvým chilli a smetanou podávaná s bramborovými hranolky 178, -/235, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/69, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Silný hovězí vývar s masem, zeleninou, játrovými knedlíčky a domácími nudlemi (55, -/75, -) | ||
| 1. | 150g “Smažák” - smažený sýr gouda podávaný s mačkanými brambory s máslem, malou salátovou garniturou, a domácí tatarskou omáčkou | 245 Kč |
| 2. | 180g Hovězí kostky z karabáčku dušené s paprikou ve smetanové omáčce podávané s dušenou rýží Basmati | 245 Kč |
| 3. | 150g Kapsa z vepřové kotlety plněná česnekovým listovým špenátem se slaninou a sýrem mozzarella podávaná s bramborovými chipsy a omáčkou quattro formaggi | 265 Kč |
| 4. | 150g Filírovaný kuřecí steak podávaný na smetanovém slaninovém ragú s bílými fazolemi, zelenými fazolovými lusky a česnekem, bramborové rösti | 265 Kč |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Žampiónová krémová polévka s bylinkami a chlebovými krutony (55, -/75, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Čočková s opečeným párkem (55, -/75, -) | ||
| 1. | 180g Náš tradiční segedínský guláš podávaný s domácím houskovým knedlíkem a nočkem pažitkové zakysané smetany 225, - | |
| 2. | 350g Krémové risotto "Mexico" s jemně mletým masovým ragů s paprikou, rajčaty, chilli a kukuřicí zdobené strouhaným sýrem čedar a čerstvým koriandrem 245, - | |
| 3. | 350/120g Botta Budha Bowl - mísa čerstvé zeleniny s hořčicovým dressingem, vepřovou panenkou plněnou sušenými švestkami a slaninou, ořechy, hermelínem a pečenými brambůrky Grenaille 255, - | |
| 4. | 180g Grill Mix - hovězí rump steak, vepřová panenka, kuřecí prsa podávaný s krémovou omáčkou s hříbky, sázeným vajíčkem s opečenou slaninou a fritovanými bramborovými kroketkami 285, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |