Pondělí 15.12.2025
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Botta Caffe |
www.menicka.cz |
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Jihočeská kulajda s brambory, vejcem a houbami (55, -/75, -) | ||
| 1. | 350g Čočka "nakyselo" podávaná s vajičky, grilovaným cigárkem, cibulkou na sádle a kyselou okurkou 168, -/189, - | |
| 2. | 350/100g Restované kuřecí kousky s chorizem a paprikou podávané na směsi listových salátů s jemně pikantním chipotle dressingem, zeleninou a bagetkou 168, -/215, - | |
| 3. | 130g Filet ze pstruha pečený na grilu podávaný s dušenou máslovou zeleninou, naší jemnou holandskou omáčkou s pažitkou a pečenými brambůrky Grenaille 168, -/215, - | |
| 4. | 150g Srnčí ragů se špekem, zeleninou, červeným vínem a šípkovým pyré podávané s gratinovanými brambory a snopkem fazolových lusků v anglické slanině 178, -/225, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Slepičí polévka s masem, zeleninou a domácími nudlemi (55, -/75, -) | ||
| 1. | 350/80g Botta Budha Bowl - mísa čerstvé zeleniny s restovanými kousky čerstvého lososa, edamame boby, řasou wakame, vinaigrette dressingem, koprovou ricottou, kuskusovou placičkou a semínky 168, -/205, - | |
| 2. | 120g Restované kuřecí kousky na "curry" se zeleninou, kokosovým mlékem, arašídy, čerstvým koriandrem a dušeno Basmati rýží 168, -/215, - | |
| 3. | 350/120g Trhané marinované hovězí a vepřové maso v BBQ marinádě a zapečené v tortille se sýrem podávané s pečenými 1/4 brambor a naším blue cheese dipem 168, -/215, - | |
| 4. | 150g Filírovaná vepřová panenka "Duroc" podávaná na kapustovém ragů s česnekem a slaninou a fritovanými bramborovými rosti 178, -/225, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Zelná polévka s uzeninou (55, -/75, -) | ||
| 1. | 130g Smažené hlavičky žampiónů podávané s máslovým vařeným bramborem s pažitkou a naší tatarskou omáčkou 168, -/195, - | |
| 2. | 350/100g Čerstvé těstoviny papardelle s restovanými kousky vepřové panenky a kuřecích prsíček podávané v krémové omáčce s hříbky a lístky mladého špenátu 168, -/215, - | |
| 3. | 180g Pomalu pečené hovězí po znojemsku se špekem a kyselými okurkami podávané s dušenou Basmati rýží 168, -/215, - | |
| 4. | 180g Pečené králičí stehno podávané s omáčkou z výpeku s restovanou kořenovou zeleninou a rolovanými šťouchanými brambory v tortille 178, -/225, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Italská tomatová zdobená nočkem zakysané smetany (55, -/75, -) | ||
| 1. | 350/80g Botta Budha Bowl - mísa čerstvé zeleniny s grilovaný kozím sýrem, ořechy, dressingem, pečenými brambory, brusinkami a lístky čerstvé rukoly 168, -/195, - | |
| 2. | 350/100g Spaghetti all arrabiatta s vepřový masem, restovanou pancettou, olivami, čerstvou chilli papričkou, česnekem, rukolou a sýrem Gran Moravia 168, -/215, - | |
| 3. | 150g Náš jemně mletý holandský řízek se sýrem Gouda podávaný s krémovou bramborovou kaší a malým sladko-kyselým rajčatovým salátkem 168, -/215, - | |
| 4. | 130g Steak z čerstvého lososa na grilu podávaný s čočkovým salátem s restovanou zeleninou a jemnou krémovou omáčkou z červené řepy s kokosovým mlékem 178, -/225, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Chalupářská buřtgulášová polévka s brambory a uzeninou (55, -/75, -) | ||
| 1. | 350/150g Botta budha bowl - mísa čerstvé zeleniny s řízečky z vepřové panenky, brusinkovým vinaigrette dressingem, smaženým hermelínem, edamame boby, pečenou bramborou a salátkem Coleslaw 245, - | |
| 2. | 350/100g Filírovaná vepřová panenka "Duroc" podávaná s bramborovými gnocchi v jemně pikantní omáčce s paprikou, chorizem a česnekem sypané sýrem cheddar 255, - | |
| 3. | 180g Srnčí ragů na červeném víně podávané s dušenou růžičkovou kapustou a fritovanými bramborovými kroketkami 265, - | |
| 4. | 180g Filírovaný telecí hanger steak z grilu podávaný s gratinovanými brambory, snopkem fazolových lusků v anglické slanině, sázeným vajíčkem a omáčkou demi glace se zeleným pepřem 325, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |
| Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod | ||
| 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, - | ||
| 0, 25/0, 35l Zelná polévka s uzeninou (55, -/75, -) | ||
| 0, 25/0, 35l Jihočeská kulajda s brambory, vejcem a houbami (55, -/75, -) | ||
| 1. | 350/100g Botta budha bowl - mísa čerstvé zeleniny s jogurtovým dressingem, čočkou, salátkem z bílé ředkve, edamame boby, smaženými žampióny, marinovanou mozzarellou a ajvar dipem 225, - | |
| 2. | 350/130g Restované drůbeží a vepřové kousky "na curry" se zeleninou, arašídy a čerstvým koriandrem podávané s dušenou Basmati rýží 225, - | |
| 3. | 350/120g Trhané marinované hovězí a vepřové maso zapečené v tortille se sýrem podávané s pečenými brambory, malou salátovou garniturou a česneko-bylinkovým tvarohem 245, - | |
| 4. | 350/120g Filírovaný telecí hanger steak z grilu podávaný se šťouchanými brambory, snopkem fazolových lusků v anglické slanině, sázeným vajíčkem a omáčkou demi glace se zeleným pepřem 295, - | |
| 5. | Extras: | |
| 6. | 300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, - | |
| 7. | 350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, - | |
| 8. | 350g "Zelené" bramborové halušky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, hoblinkami ovčího sýra Pecorino Romano, celerové škvarky 225, -/s vepřovou panenkou + 145, - | |
| 9. | 350/80g Plátky uzeného lososa s medovo-hořčicovým dipem, batátovými hranolky a zeleninovým salátem s jogurtovým dressingem, smažené kapary 275, - | |
| 10. | 180g Filet candáta z grilu na bylinkovém krému s šalvějí a pažitkou podávaný s houbovými arancini s buvolí mozzarellou a opečenou limetou 385, - | |
| 11. | 220g "Burger" double burger z mletého masa plemene Angus (farma Basařovi) s anglickou slaninou, sýrem gorgonzola, smaženými cibulovými kroužky, cream BBQ dipem a čerstvou zeleninou v naší bulce 295, - | |
| 12. | 200g Steak z hovězího Rump steaku na chilli-švestkové omáčce, bramboro-parmazánové placičky s guanciale a kapustičky v opražené strouhance 465, - |