Pondělí 9.6.2025
BOUILABAISSE francouzská rybí polévka se zeleninou, šafránem, fenyklem a bylinkami (1,4,9,14) | 53 Kč | |
1. | SLOVENSKÉ HALUŠKY s brynzou a vypečenou slaninou (1a,3,7) | 168 Kč |
2. | KUŘECÍ MEDAILONKY s brusinkovou omáčkou, jablečnou nádivkou a malým listovým salátkem (1a,3,7) | 178 Kč |
3. | NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s omáčkou kikoman, restovanou kořenovou zeleninou a rýžovými nudlemi (3,6,11) | 188 Kč |
4. | HOVĚZÍ KOSTKY NA HOUBÁCH s jasmínovou rýží (1a,3) | 198 Kč |
5. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEGANSKÝ BURGER „Beyond Meat“ s rajčaty, karamelizovanou červenou cibulkou, fermentovanou salátovou okurkou a hranolkami (1a) | 218 Kč |