Pondělí 8.12.2025
| Menu IVIII. = polévka + hlavní jídlo + nápoj Cena/Cena za menu | ||
| Polévka: Bramboračka se žampióny | 49 Kč | |
| 1. | Plátky pečeného jeleního hřbetu, přírodní přeliv s bílým chřestem a nakládaným zeleným pepřem, pečené bramboráčky | 207 Kč |
| 2. | + Chardonnay 2023 (suché – pozdní sběr) NECHORY 0, 10L | 47 Kč |
| 3. | Kuřecí prsíčko pečené v cornflakes, višňová omáčka s červeným vínem, hranolky 167 / | 219 Kč |
| 4. | Grilovaný steak z vepřové krkovičky, čerstvý baby špenát s ředkvičkami a jemným česnekovým dresinkem, jemně kořeněné brambory z grilu 167 / | 219 Kč |
| 5. | Kuřecí nudličky à la Stroganoff s restovanými žampióny, hrášková rýže 165 / | 217 Kč |
| 6. | Roláda z libové telecí kýty plněná uzenou šunkou s dijónskou hořčicí, zelný salátek s křenem a karotkou, bramborová kaše 166 / | 218 Kč |
| 7. | Vepřová játra na grilu, domácí bramborový salát (vařené brambory, jogurt, majonéza, hořčice, nakládané okurky, kořenová zelenina, hrášek, vajíčko) 167 / | 219 Kč |
| 8. | Bramborové HALUŠKY, se zelím a vypraženým špekem a slaninou 158 / | 209 Kč |
| 9. | Tarhoňa (drobná maďarská těstovina), grilovaná zelenina se sweet čili, čerstvá rukola 155 / | 206 Kč |
| 10. | + grilované krůtí medailonky 165 / | 217 Kč |