Pondělí 9.6.2025
Menu IIX. = polévka + hlavní jídlo + nápoj Cena/Cena za menu | ||
Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi | 47 Kč | |
1. | Grilovaný steak z hovězí roštěné, houbičky Shimei a čerstvé pórkové klíčky, domácí gratinované brambory se smetanou | 205 Kč |
2. | + Chardonnay 2023 (suché – pozdní sběr) NECHORY 0, 10L | 47 Kč |
3. | Kuřecí BURGER, smažené bramborové dukátky (máslová bulka, ledový salát, okurka marinovaná v sezamovém oleji, trhané kuřecí maso pečené s Tandoori kořením, jemně pikantní krémový dresink) 163 / | 214 Kč |
4. | + domácí tatarská omáčka nebo kečup | 29 Kč |
5. | Vepřové plátky pečené s hrubozrnnou hořčicí, restované brambory s mangoldem a dýní 163 / | 214 Kč |
6. | Kuřecí à la CORDON BLEU, bramborová kaše 164 / | 215 Kč |
7. | Vepřová jatýrka na červeném víně s pórkem, jasmínová rýže a čerstvé hráškové výhonky 161 / | 209 Kč |
8. | Kuřecí roládky na jehle plněné Lyonským salámem, jemně pikantní ragú z červené čočky s kokosovým mlékem a čerstvé jahody s rukolou 164 / | 215 Kč |
9. | Pečené kuřecí stehno plněné žemlovou nádivkou, šťouchané brambory s petrželkou 165 / | 214 Kč |
10. | Jehněčí kýta pečená na rozmarýnu se šunkovým špekem, červené zelí, karlovarské knedlíky s pečenou cibulkou 164 / | 215 Kč |
11. | Domácí ŠPENÁTOVÉ LASAGNE zapečené s Mozzarellou 158 / | 207 Kč |
12. | + uzený Losos 168 / | 218 Kč |