Pondělí 2.6.2025
0, 3l Hrstková polévka | 15 Kč | |
0, 3l Masový vývar s knedlíčky, nudlemi a zeleninou | 35 Kč | |
1. | Pomalu pečený vepřový bůček přelitý silnou vepřovou šťávou s lepenicí /mačkané brambory se zelím/ | 165 Kč |
2. | Smažené kuřecí prso plněné nivou a anglickou slaninou, batátovo-bramborové pyré | 165 Kč |
3. | Grilované kostky pravé vyzrálé argentinské svíčkové s Grenaillemi restovanými se slaninou, cibulí a fazolkami, česnekový dip | 275 Kč |
4. | Tagliatelle „Aglio olio“ se zeleným chřestem, rukolou a parmazánem | 185 Kč |
5. | Selské fazole s octem, cibulí a slaninou, grilované klobásky, chléb | 170 Kč |
6. | Smažené rybí filé /Aljašská treska/ s mačkaným máslovým bramborem, Coleslaw salát | 175 Kč |
7. | „CAESAR salát“ s kousky kuřecích prs, krutony, dresing, parmazán | 185 Kč |
8. | „Buchtičky s krémem“ – dukátové buchtičky přelité vanilkovým „šodó“ s vůni tuzemáku, zaprášené cukrem a čokoládou, ovoce | 165 Kč |
9. | Řízečky vepřové panenky, šťouchaný brambor se slaninou a cibulí, okurkový salát /na přání z kuřecích prs/ | 195 Kč |