Pondělí 3.2.2025
Polévka | ||
Jemný hráškový krém s chlebovými krutony | ||
Jemný hráškový krém s chlebovými krutony | ||
1. | Hlavní chody | |
2. | Rizoto připravované z vepřové plece, kořenové zeleniny a hrášku sypané strouhanou goudou, nakládaná | |
3. | okurka | |
4. | 180g Tradiční čivab-čiči servírované s mačkanými brambory s máslem a petrželkou, přírodní šťávou, hořčicí | |
5. | a cibulkou | |
6. | Pomalu dušené hovězí hrudí v silném zeleninovém základu, servírované s tradiční rajskou omáčkou a těstovinou fusilli | |
7. | Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuříci, papričkami jalapenos, mozzarellou a | |
8. | goudou na rajčatovém základu | |
9. | Smažené kousky goudy podávané s hranolky a tatarskou omáčkou | |
10. | Menu | |
11. | Rizoto připravované z vepřové plece, kořenové zeleniny a hrášku sypané strouhanou goudou, nakládaná | |
12. | okurka |