Pondělí 2.6.2025
Předkrm : Šneci z farmy Nahošovice, bylinkové máslo a parmazánová náplň, bagetka | 280 Kč | |
Předkrm: Hovězí tatarák s topinkam | 220 Kč | |
Předkrm: Hovězí carpaccio s lanýžovou majonézou, rukolou a parmezánem | 245 Kč | |
Dezert: Dukátová buchta, vanilkový krém, krupicová zmrzlina | 155 Kč | |
Dezert: Rebarborový koláček s vanilkovou zmrzlinou Ještě jednu | 155 Kč | |
Hovězí vývar s játrovou rýží | 80 Kč | |
Zeleninová tyrolská polévka | 80 Kč | |
1. | Bibimbap bowl s crispy pikantní rýží, okurkou, mrkví a smaženou cibulkou | 235 Kč |
2. | Hovězí guláš s houskovým knedlíkem a červenou cibulí | 245 Kč |
3. | Květákový řízek s máslovými bramborami a domácí tatarkou | 220 Kč |
4. | Šafránové risotto s krevetami a opečenými cherry rajčátky | 280 Kč |
5. | Grilované kuřecí souvlaki na řeckém salátu s pita chlebem | 255 Kč |
6. | Zapečená zelenina s bramborami a sýrem halloumi | 205 Kč |
7. | French dip bageta s trhaným hovězím a hranolkami | 265 Kč |
8. | Steak z hovězí svíčkové s americkými bramborami a pepřovou omáčkou | 580 Kč |
9. | Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkovou šlehačkou | 320 Kč |
10. | Telecí řízek smažený na sádle s vídeňským bramborovým salátem, cornichons | 380 Kč |