Pondělí 1.12.2025
| Polévka Hovězí vývar s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi | 55 Kč | |
| Polévka z červené čočky a zeleniny | 55 Kč | |
| 1. | Šéfkuchař doporučuje | |
| 2. | 150g Vepřový pulled burger, trhané ramínko, BBQ, jalapeños, hranolky | 229 Kč |
| 3. | 300g Špagety Carbonara, restovaná pancetta, žloutky, parmazán, čerstvě mletý pepř | 209 Kč |
| 4. | Hlavní jídlo | |
| 5. | 150g Hovězí Azu po tatarsku, dušený pupek, okurky, Basmati rýže | 179 Kč |
| 6. | 150g Pečená uzená krkovice, kysané bílé zelí, bramborák | 179 Kč |
| 7. | 200g Vařený hovězí jazyk, smetanová křenová omáčka, domácí houskový knedlík | 179 Kč |
| 8. | 150g Smažené kuřecí prso, kukuřičná strouhanka, bramborová kaše, salátek z čerstvých bylinek | 179 Kč |
| 9. | 150g Dorůžova pečené vepřové karé, omáčka z jablek a růžového pepře, mačkané brambory | 179 Kč |
| 10. | Salát | |
| 11. | Filírované kachní prsíčko na salátu z kuskusu a čerstvé zeleniny s malinovým dresinkem | 179 Kč |
| 12. | Malý míchaný salát | 79 Kč |
| 13. | Dezert Čokoládové brownie s višněmi | 89 Kč |
