Pondělí 26.5.2025
Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi | ||
Smažené řízky z hlívy ústřičné s pažitkovými bramborami a tatarkou | ||
1. | Pečený losos na bylinkách a citrónech s čočkou beluga a restovanou mrkví |
VinCaffé |
www.menicka.cz |
Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi | ||
Smažené řízky z hlívy ústřičné s pažitkovými bramborami a tatarkou | ||
1. | Pečený losos na bylinkách a citrónech s čočkou beluga a restovanou mrkví |
Brokolicový krém s kozím sýrem | ||
1. | Pomalu tažený hovězí krk na červeném víně se zeleninou a šťouchanými bramborami | |
2. | Mrkvové placičky s kari se salátem s cizrnou a jogurtovým dipem |
Falešná dršťková z hlívy ústřičné | ||
1. | Karbanátky s bramborovou kaší a okurkovým salátkem | |
2. | Halušky s brynzou a opečeným křupavým uzeným tofu |
Francouzská cibulačka | ||
1. | Kuřecí kuličky ve smetanové omáčce s bramborovou kaší a brusinkami | |
2. | Zapečené cukety s mozzarellou a rajčaty se salátem z bulguru |
Kuřecí curry polévka | ||
1. | Kuřecí špízy v arašídové omáčce s rýží a praženým sezamem | |
2. | Teriyaki tofu se zeleninou, marinovaným vejcem a rýží |