Pondělí 26.5.2025
Zelná s uzeninou | 45 Kč | |
Hovězí vývar s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi | 45 Kč | |
Polévka k hlavnímu jídlu | 22 Kč | |
1. | šéfkuchař doporučuje | |
2. | Vepřový steak „Mexico“ Marinovaná vepřová pečeně na grilu, podávaná na mexických fazolích se sázeným vejcem | 189 Kč |
3. | Tilápie nilská filet Tilápie na páře, brokolicové pyré, marinované cherry rajčátka v balsamicu | 216 Kč |
4. | Hovězí burger „Black Angus“ Burgerová brioška s listy salátu, rajčetem, okurkou, cibulí a hovězí burger s cheddarem, sázeným vejcem, pikantní majonézou, hranolky | 217 Kč |
5. | Saláty | |
6. | Caesar salát Listy římského salátu s pečenou anglickou slaninou, krutony a dresinkem z ančoviček a parmazánu, podávané s restovaným kuřecím prsem | 179 Kč |
7. | Řecký salát s kuřecím prsem Variace salátu s čerstvé zeleniny s červenou cibulkou, olivami, balkánským sýrem a grilovaným kuřecím prsem | 179 Kč |
8. | Salát se smaženým hermelínem Listy ledového salátu s brusinkovým dipem a zakysanou smetanou, rajčaty, okurkou, paprikou a smaženým hermelínem | 173 Kč |
9. | Kuřecí prso „Pastrami“ Kuřecí prso s hovězí šunkou Pastrami, pikantní majonéza, hranolky/pečené brambory | 182 Kč |
10. | Krůtí prsa na pomerančích Smažené marinované krůtí kousky v těstíčku v omáčce z pomerančů a paprik, jasmínová rýže | 181 Kč |
11. | Plněné karbanátky Pečená mletá hovězí a vepřová plec, plněna sýrem cheddar, vařené brambory/bramborová kaše | 175 Kč |
12. | Hovězí pečeně na slanině Pečená hovězí kýta se slaninou, dušená rýže/houskové knedlíky | 183 Kč |
13. | Vaječná omeleta Vaječná omeleta s rajčaty, bazalkou a mozzarellou, zapečená v tortille, zeleninový salátek | 169 Kč |
14. | Borůvkové lívanečky Lívance s borůvkovým žahourem a šlehaným tvarohem Malá porce 50 Velká porce | 150 Kč |