Pondělí 8.12.2025
| Crema di Funghi | Poctivý krém z máslových žampionů, portobella a směsi lesních hub. Zjemněný smetanou, dochucený bílým vínem a parmazánem, provoněný čerstvými bylinkami. Jednoduchý, sytý, italsky upřímný. | 79 Kč | |
| 1. | Tagliatelle ai Pomodori Secchi e Aglio Arrostito | Domácí tagliatelle v omáčce z másla, sušených rajčat a pečeného česneku. K tomu šťavnaté plátky vepřové panenky a porce parmazánu, která to vše krásně spojí. Klasika z trattorie – | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi agli ‚Spinaci con Uovo in Camicia | Jemné gnocchi podušené se špenátem, servírované s pošírovaným vejcem. Navrch křupavá pancetta, smažená cibulka a trochu parmazánu. Rustikální jídlo, které zahřeje a zasytí. | 179 Kč |
| 3. | Pizza Margherita con Olive | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte, Ventricina, doplněná kvalitními černými olivami, které jí dodají lehce slaný středomořský tón, bazalka. | 199 Kč |
| 4. | Salmone alla Griglia noc Lenticchie Beluga | Grilovaný losos na teplém salátku z černé čočky Beluga, kápie, cibulky, česneku a rajčat. Lehce podlito vínem, doplněno rukolou a máslem pro plnější chuť. Podáváme s jemnou holandsko-by | 299 Kč |