Pondělí 2.6.2025
Krém ze žlutého hrachu s koprem BL, VEG 9 | ||
1. | Robi maso v zeleninové omáčce s rajčaty, celozrnné těstoviny VEG 1, 6, 9 | |
2. | Pečené papriky plněné trhaným krůtím masem BL 9 |
![]() |
Petrklíč |
www.menicka.cz |
Krém ze žlutého hrachu s koprem BL, VEG 9 | ||
1. | Robi maso v zeleninové omáčce s rajčaty, celozrnné těstoviny VEG 1, 6, 9 | |
2. | Pečené papriky plněné trhaným krůtím masem BL 9 |
Polentová polévka s kukuřicí a hráškem BL, VEG 9 | ||
1. | Cuketové placičky s mrkví, šťouchané brambory BL 3, 9 | |
2. | Kovbojské fazole se seitanem, barevný bulgur VEG 1, 9 |
Zeleninový vývar s mořskou řasou a rýžovými nudlemi BL, VEG 9 | ||
1. | Pečený lilek s omáčkou Gyoza, kořeněný kus kus VEG 1, 6, 11 | |
2. | Kuřecí prsíčko s pečenou mrkví, nové brambory s petrželkou BL 9 |
Mrkvová s červenou čočkou BL, VEG 9 | ||
1. | Veganské celozrnné lasagne se zeleninou VEG 1, 6, 7 | |
2. | Fasolakia – řecké zeleninové stew, jáhly s cibulí a paprikou BL, VEG 9 |
Zeleninový krém BL, VEG 9 | ||
1. | Zapečené špaldové kroupy s brambory a marinovaným tofu VEG 1, 6 | |
2. | Mujaddara (rýže se zelenou čočkou) BL, VEG | |
3. | Červené slavnostní rybí curry BL 4, 8 |