Pondělí 9.6.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
![]() |
Radegastovna Tiskárna |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, masem a pohankou | ||
Gulášová s bramborem | ||
1. | 1.Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka | 170 Kč |
2. | 2.Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušený listový špenát, restovaná cibulka | 175 Kč |
3. | 3.Plněný paprikový lusk mletým vepřovým masem, pečený v rajské omáčce, domácí houskový knedlík (jasmínová rýže) | 180 Kč |
4. | jelení ragú na červeném víně, kořenové zelenině a žampionech, smažené domácí vošouchy (bramborové placky se škvarkami, majoránkou a česnekem) | 189 Kč |
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, masem a pohankou | ||
Brokolicový krém | ||
1. | 1.Maďarský guláš z vepřové plece, bílých fazolí a špetkou chilli, čerstvý chléb | 170 Kč |
2. | 2.Smažený řízek z kuřecích prsou, máslová bramborová kaše, salát Coleslaw | 175 Kč |
3. | 3.Pečená vepřová krkovice na česneku a kmínu, dušené červené hlávkové zelí, domácí bramborový knedlík | 180 Kč |
4. | 4.Grilovaný filet lososa norského na mixu listových salátů s pečeným citrónem, pizza chléb, jogurtový dip s čerstvým koprem | 199 Kč |
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, masem a pohankou | ||
Česneková polévka s bramborem a vejcem | ||
1. | 1.Přírodní filírovaný kuřecí steak z grilu, tagliatelle se smetanovou omáčkou, rukola | 170 Kč |
2. | 2.FISH AND CHIPS: smažený filet tresky tmavé v těstíčku, smažené hranolky, citrónová majonéza | 175 Kč |
3. | 3.Smažené řízečky z vepřové panenské svíčkové, máslová bramborová kaše, kyselý okurek | 180 Kč |
4. | 4.Přírodní hovězí pečeně na lesních houbách, dušená jasmínová rýže, hlávkový salát s restovanou slaninou | 189 Kč |
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, masem a pohankou | ||
Francouzská cibulačka se sýrovým toastem | ||
1. | 1.Filírovaný kuřecí prsní steak z grilu na gnocchi s pečenou zeleninou (cuketa, máslová dýně, cibule, paprika) | 170 Kč |
2. | 2.Grilovaná přírodní vepřová játra, smažené hranolky, tatarská omáčka | 175 Kč |
3. | 3.TIP RADEGASTOVNY: pečený králík na česneku a slanině, dušený listový špenát se smetanou, vařený brambor | 180 Kč |
4. | 4.ŘECKÁ JEHLA: vepřová panenská svíčková, kapie, cibule na špejli sypaná strouhaným balkánským sýrem , domácí pečené brambory na česneku a tymiánu, tzatziky | 185 Kč |