Pondělí 1.12.2025
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
![]() |
Nix Bistro and Bar |
www.menicka.cz |
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
| 1. | Vietnamské menu - restovaná kuřecí játra s mungo klíčky a jarní cibulkou, restovaná vietnamská zelenina, hovězí vývar s rajčaty, jasmínová rýže | 185 Kč |
| 2. | Červené kari - omáčka z domácí kari pasty, květák obalený v panko strouhance, ředkvičky, koriandrový olej, jasmínová rýže | 170 Kč |
| 3. | Teriyaki pork belly - pečené kousky vepřového bůčku s teriyaki omáčkou, jasmínová rýže | 175 Kč |
| 4. | Udon nudle s hovězím masem, paprikou a jarní cibulkou | 180 Kč |
| 6. | Pho bo - tradiční vietnamská polévka ze silného hovězího vývaru s rýžovými nudlemi, čerstvými bylinkami a hovězím masem | 170 Kč |
| 7. | Bún bò Nam Bộ - Restované hovězí kousky s rýžovými nudlemi, čerstvým salátem, arašídy, bylinkami a sladkokyselou zálivkou | 180 Kč |
| 8. | Ga hat dieu - restovaná kuřecí kousky obalené v těstíčku s chilli, citrónovou trávou, jarní cibulkou, praženými kešu a jasmínovou rýží | 185 Kč |
| 1. | Vietnamské menu - restovaná kuřecí játra s mungo klíčky a jarní cibulkou, restovaná vietnamská zelenina, hovězí vývar s rajčaty, jasmínová rýže | 185 Kč |
| 2. | Červené kari - omáčka z domácí kari pasty, květák obalený v panko strouhance, ředkvičky, koriandrový olej, jasmínová rýže | 170 Kč |
| 3. | Teriyaki pork belly - pečené kousky vepřového bůčku s teriyaki omáčkou, jasmínová rýže | 175 Kč |
| 4. | Udon nudle s hovězím masem, paprikou a jarní cibulkou | 180 Kč |
| 6. | Pho bo - tradiční vietnamská polévka ze silného hovězího vývaru s rýžovými nudlemi, čerstvými bylinkami a hovězím masem | 170 Kč |
| 7. | Bún bò Nam Bộ - Restované hovězí kousky s rýžovými nudlemi, čerstvým salátem, arašídy, bylinkami a sladkokyselou zálivkou | 180 Kč |
| 8. | Ga hat dieu - restovaná kuřecí kousky obalené v těstíčku s chilli, citrónovou trávou, jarní cibulkou, praženými kešu a jasmínovou rýží | 185 Kč |
| 1. | Vietnamské menu - restovaná kuřecí játra s mungo klíčky a jarní cibulkou, restovaná vietnamská zelenina, hovězí vývar s rajčaty, jasmínová rýže | 185 Kč |
| 2. | Červené kari - omáčka z domácí kari pasty, květák obalený v panko strouhance, ředkvičky, koriandrový olej, jasmínová rýže | 170 Kč |
| 3. | Teriyaki pork belly - pečené kousky vepřového bůčku s teriyaki omáčkou, jasmínová rýže | 175 Kč |
| 4. | Udon nudle s hovězím masem, paprikou a jarní cibulkou | 180 Kč |
| 6. | Pho bo - tradiční vietnamská polévka ze silného hovězího vývaru s rýžovými nudlemi, čerstvými bylinkami a hovězím masem | 170 Kč |
| 7. | Bún bò Nam Bộ - Restované hovězí kousky s rýžovými nudlemi, čerstvým salátem, arašídy, bylinkami a sladkokyselou zálivkou | 180 Kč |
| 8. | Ga hat dieu - restovaná kuřecí kousky obalené v těstíčku s chilli, citrónovou trávou, jarní cibulkou, praženými kešu a jasmínovou rýží | 185 Kč |
| 1. | Vietnamské menu - restovaná kuřecí játra s mungo klíčky a jarní cibulkou, restovaná vietnamská zelenina, hovězí vývar s rajčaty, jasmínová rýže | 185 Kč |
| 2. | Červené kari - omáčka z domácí kari pasty, květák obalený v panko strouhance, ředkvičky, koriandrový olej, jasmínová rýže | 170 Kč |
| 3. | Teriyaki pork belly - pečené kousky vepřového bůčku s teriyaki omáčkou, jasmínová rýže | 175 Kč |
| 4. | Udon nudle s hovězím masem, paprikou a jarní cibulkou | 180 Kč |
| 6. | Pho bo - tradiční vietnamská polévka ze silného hovězího vývaru s rýžovými nudlemi, čerstvými bylinkami a hovězím masem | 170 Kč |
| 7. | Bún bò Nam Bộ - Restované hovězí kousky s rýžovými nudlemi, čerstvým salátem, arašídy, bylinkami a sladkokyselou zálivkou | 180 Kč |
| 8. | Ga hat dieu - restovaná kuřecí kousky obalené v těstíčku s chilli, citrónovou trávou, jarní cibulkou, praženými kešu a jasmínovou rýží | 185 Kč |