Pondělí 26.5.2025
Vývar se zeleninou a rýží 169 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KÝTA NA ŽAMPIONECH přes noc tažená hovězí kýta, zjemněná smetanou s restovanými žampiony, u nás připravený karlovarský knedlík 137910 | 183 Kč |
2. | 1. PLÁTEK KUŘECÍHO PRSA s krémovou omáčkou se sýrem Bavarese a sušenými rajčaty, restované fazolky a paprikou, pečené brambory (bez lepku) 37910 | 172 Kč |
3. | 2. HOUBOVÉ NOKY SE SUŠENÝMI RAJČATY, bramborové noky s krémovou houbovou omáčkou se sušenými rajčaty a bílým vínem, rukola, parmazán 1379 | 163 Kč |
4. | 3. SMAŽENÁ TRESKA ŠEDÁ v citrónové strouhance, bramborová kaše se smetanou a máslem, malý rajčatový salát 134710 | 163 Kč |