Pondělí 15.12.2025
| Polévka: Miyeok-guk (gluten-free) alergeny: sója Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Čečkovice), mořskými řasami wakame, miso a tofu. | ||
| 1. | Japchae (i🌱vege, lze vegan) alergeny: sójová omáčka, sezam, vajíčko Korejské, zdravé, bezlepkové, batátové nudle se zeleninou (cuketa, paprika, okurka, mrkev), sezamovým olejem, marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná) ne | |
| 2. | Dakbokkeumtang alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam Jemně pikantní kuřecí špalíčky s kostí (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora), korejskou chilli pastou a petrželkou. Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového |