Pondělí 15.12.2025
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
La Perla de Karlín |
www.menicka.cz |
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
| 1. | Guiso – Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny. | 145 Kč |
| 2. | Paella de pollo – Paella s kuřecím masem a zeleninou. | 195 Kč |
| 3. | Carrilleras de cerdo – Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami. | 245 Kč |
| 4. | Huevos rotos con jamón ibérico – Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico. | 210 Kč |
| 5. | Albóndigas – Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami. | 195 Kč |
| 6. | Revuelto con chorizo – Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednoduše dokonalé. | 195 Kč |
| 7. | Revuelto con bacalao – Směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky. | 195 Kč |
| 8. | Postre del día – Sladká tečka | 95 Kč |
| 1. | Guiso – Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny. | 145 Kč |
| 2. | Paella de pollo – Paella s kuřecím masem a zeleninou. | 195 Kč |
| 3. | Carrilleras de cerdo – Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami. | 245 Kč |
| 4. | Huevos rotos con jamón ibérico – Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico. | 210 Kč |
| 5. | Albóndigas – Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami. | 195 Kč |
| 6. | Revuelto con chorizo – Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednoduše dokonalé. | 195 Kč |
| 7. | Revuelto con bacalao – Směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky. | 195 Kč |
| 8. | Postre del día – Sladká tečka | 95 Kč |
| 1. | Guiso – Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny. | 145 Kč |
| 2. | Paella de marisco – Pravá španělská paella s mořskými plody. | 295 Kč |
| 3. | Carrilleras de cerdo – Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami. | 245 Kč |
| 4. | Huevos rotos con jamón ibérico – Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico. | 210 Kč |
| 5. | Albóndigas – Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami. | 195 Kč |
| 6. | Revuelto con chorizo – Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednoduše dokonalé. | 195 Kč |
| 7. | Revuelto con bacalao – Směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky. | 195 Kč |
| 8. | Postre del día – Sladká tečka | 95 Kč |
| 1. | Guiso – Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny. | 145 Kč |
| 2. | Paella de pollo – Paella s kuřecím masem a zeleninou. | 195 Kč |
| 3. | Carrilleras de cerdo – Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami. | 245 Kč |
| 4. | Huevos rotos con jamón ibérico – Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico. | 210 Kč |
| 5. | Albóndigas – Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami. | 195 Kč |
| 6. | Revuelto con chorizo – Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednoduše dokonalé. | 195 Kč |
| 7. | Revuelto con bacalao – Směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky. | 195 Kč |
| 8. | Postre del día – Sladká tečka | 95 Kč |