Pondělí 22.12.2025
| Polední menu obsahuje polévku, hlavní chod a dezert | ||
| 1. | Kuřecí Bhuna - Kousky kuřecího masa vařené s osmaženou cibulkou, zelenými paprikami, rajčaty a čerstvě mletým kořením s trochou česneku, podávané s rýží a salátem. | 195 Kč |
| 2. | Masové Vindalů - Velmi ostrá omáčka s indickým kořením a kouskem brambory, podávaná s rýží. | 209 Kč |
| 3. | Palak Panýr - Tradiční indický sýr se špenátem, bylinkami a česnekem, podávaný s nánem. | 189 Kč |
| 4. | Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem. | 195 Kč |
| 5. | Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem. | 189 Kč |
| 6. | Kebab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem. | 199 Kč |
| 7. | Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem. | 189 Kč |
| 8. | Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží. | 199 Kč |