Pondělí 18.2.2019
POLÉVKA: Chortosupa – řecká zeleninová, pečivo 136 | ||
1. | MENU 1: Pečené kuřecí paličky ve sweet chilli omáčce, šťouchané brambory s cibulkou a anglickou slaninou | 99 Kč |
2. | MENU 2: Těstoviny penne na boloňský způsob s mletým masem, kořenovou zeleninou, cibulí, česnekem a rajčaty, sypané parmazánem 1379 | 99 Kč |
3. | MENU 3: Kuskus s vepřovým masem, sušenými rajčaty, olivami, cibulkou, citrónovou šťávou, olivovým olejem a sýrem feta 17 | 99 Kč |
4. | MENU 4: Obalovaný smažený rybí filet z Aljašské tresky v sezamu na míchaném zeleninovém salátě, remuláda, bagetka 134711 | 99 Kč |
5. | MENU 5: Kuřecí souvlaki (nakládané kuřecí maso na špízu) na míchaném zeleninovém salátě, pečivo 1312 | 99 Kč |
6. | MENU 6: Kuřecí maso s žampiony, zapečené v řecké rajčatové omáčce s uzeným sýrem eidam, pita, malý míchaný salát 137 | 129 Kč |
7. | DEZERT: Pravý řecký jogurt s hroznovým vínem, medem, skořicí a oříšky 578 | 49 Kč |