Pondělí 27.3.2023
Drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi 0, 25l 13679 | 25 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILET Z OKOUNÍKA ČERVENÉHO podávaný s rozmarýnovou polentou s olivami, omáčka z pečených rajčat, bazalky, šalotky a česneku 150g 134710 | 159 Kč |
2. | 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v kukuřičné strouhance, mačkané brambory se smetanou a pažitkou, malý rajčatový salát s červenou cibulkou (bez lepku) 150g 37 | 145 Kč |
3. | 2. RAJSKÁ OMÁČKA z kořenové zeleniny, ochucená skořicí a citrónem, hovězí maso vařené přes noc, houskový knedlík 137910 | 139 Kč |
4. | 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S VEPŘOVÝM MASEM A KAPUSTOU mleté vepřové maso restované na cibulce s kapustou a bílým vínem, zjemněné smetanou, sýr parmazán 300g 1379 | 135 Kč |