Pondělí 25.9.2023
Polévka | ||
150g Dozlatova pečená zauzená šunka od kosti s medovou kůrkou, servírovaná s jemnou bramborovou | ||
1. | Krémová z pečeného květáku se sýrovým toustem | |
2. | Hlavní chody | |
3. | Jemné krůtí rizoto připravované s kořenovou zeleninou, kousky paprik a zeleným hráškem na rajčatovém protlaku po srbsku, zdobené strouhanou goudou, servírované s nakládanou okurkou | |
4. | Pomalu dušený gulášek z hovězího hrudí, servírovaný se špekovým knedlíkem, zdobený vařeným vajíčkem, restovanou paprikou a cibulkou | |
5. | kaší, smaženou cibulkou a jablečným křenem | |
6. | 200g Telecí jatýrka připravovaná na roštu servírovaná se silnou vlastní šťávou, hranolky a tatarskou | |
7. | omáčkou | |
8. | Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, artičoky mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu | |
9. | Restovaná hnědá rýže s cuketou, česnekem, bazalkou a sušenými rajčátky na olivovém oleji, zdobená lístky mladých salátů a parmezánem | |
10. | Menu | |
11. | Krémová z pečeného květáku se sýrovým toustem | |
12. | Jemné krůtí rizoto připravované s kořenovou zeleninou, kousky paprik a zeleným hráškem na rajčatovém protlaku po srbsku, zdobené strouhanou goudou, servírované s nakládanou okurkou |