Pondělí 22.2.2021
Hráškový krém s restovanou cibulí a výhonky červené řepy (BL) | ||
1. | Pikantní flamendr s uzeným tofu a chilli papričkou v bramboráku |
Forkys |
www.menicka.cz |
Hráškový krém s restovanou cibulí a výhonky červené řepy (BL) | ||
1. | Pikantní flamendr s uzeným tofu a chilli papričkou v bramboráku |
Vichyssoise – francouzská krémová polévka z mladého pórku a smetany s čerstvou pažitkou a klíčky pórku (BL) | ||
1. | Pommes de terres gratinées – gratinované brambory s jarní cibulkou, uzeným tofu, „mozzarelou“ a rýžovou smetanou, celerová slanina, výhonky china rose a zeleninový salát (BL) |
Krémová květáková polévka se smetanou, praženou kukuřicí a uzeným tofu, česnekové výhonky a petrželka (BL) | ||
1. | New Orleans Creole Jambalaya – se zeleninou, červenými fazolemi, cizrnou, rýží natural, restovaným tempehem a tahini, čerstvá petrželka, jarní cibulka a salátek (BL) |
Zimní italská polévka Minestrone s bílou fazolí a růžičkovou kapustou, sypaná „parmezánem“ (BL) | ||
1. | Seitanové medailonky s baby kukuřičkou v provensálské smetanové omáčce se sušenými rajčaty, pečené rozmarýnové baby brambůrky na salátovém lůžku |
Chana soup (BL) | ||
1. | Kashmiri dum aloo & matar rice, veg salad – indické brambory v kořeněném mandlovém jogurtu s hráškovou rýží, indickými chipsy a zeleninovým salátem (BL) |