Pondělí 23.5.2022
TIP Šéfkuchaře :Bramborové gnocchi v jemné hořčičné omáčce s restovanými kousky vepřové panenky a hoblinkami parmazánu | 149 Kč | |
MENU : Drůbeží kaldoun s játrovou zavářkou+Smažený holandský řízek podávaný s bramborovou kaší a okurkovým salátkem | 145 Kč | |
Drůbeží kaldoun s játrovou zavářkou | 29 Kč | |
Silný hovězí vývar z hovězích líček s nudlemi, zeleninou a masem | 35 Kč | |
Tradiční kulajda s houbami, koprem a vejcem | 35 Kč | |
1. | Krůtí medailonky na šopském salátu s hrstkou hranolek a česnekovým dipem | 145 Kč |
2. | Smažený holandský řízek podávaný s bramborovou kaší a okurkovým salátkem | 124 Kč |
3. | Plátek uzeného s bramborovým knedlíkem a smetanovým špenátem | 129 Kč |
4. | Hovězí líčka na víně, mačkaný brambor | 165 Kč |
5. | Svíčková na smetaně, brusinky, karlovarský knedlík | 155 Kč |
6. | Kuřecí řízek s vařeným bramborem, citronem a okurkou | 145 Kč |
7. | Variace smažených sýrů, hranolky, radniční tatarská omáčka | 145 Kč |
8. | Pečený karamelový cheese cake s višňovou reduí | 95 Kč |
9. | Jablečná růže z listového těsta s brusinkovou zavařeninou | 65 Kč |