Pondělí 17.6.2024
Hovězí vývar s rýží a zeleninou 7910 | 28 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ z hovězího zadního, připravená na kořenové zelenině, zjemněná smetanou, houskový knedlík, brusinky 137910 | 169 Kč |
2. | 1. GRATINOVANÝ STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU S CHORIZEM A CHEDDAREM restovaným na cibulce, pečená jasmínová rýže s žampiony a mladou cibulkou, přírodní omáčka, malý listový salát (bez lepku) 791012 | 158 Kč |
3. | 2. SALÁT SE SMAŽENOU KRŮTOU v bylinkové strouhance, podávaný s variací listových salátů, ochucený francouzským dresinkem, plátky světlé bagety 137 | 152 Kč |
4. | 3. SMAŽENÉ ŽAMPIONY ve slunečnicovém oleji, podávané s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710 | 149 Kč |