Dnes: 11:00 – 22:00
- Pondělí: 11:00 – 22:00
- Úterý: 11:00 – 22:00
- Středa: 11:00 – 22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Úterý 30.4.2024
-
Polévka: Zeleninová jarní /1, 7/, Ukrajiský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Grilované kousky z vepřové panenky /150 g/ s anglickou slaninou, cibulí a žampionem podávané s jasmínovou rýží /1 minutková úprava/
-
2. 2: Smažený sýr /150 g/ s hranolkami Julienne a tatarkou /1, 3, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Pečený pstruh na másle a mořské soli /1 ks/ podávaný s vařeným brambůrkem a bejbi karotkou /1, 4, 7/ minutková úprava Česká kuchyně
-
5. 5: Pizza: PIZZA CAPRICIOSA /salza, sýr, chorizo, žampiony, camembert /1, 3, 6, 7, 12/
Středa 1.5.2024
-
1. máj státní svátek - máme pro Vás připravené víkendové menu
Čtvrtek 2.5.2024
-
Polévka: Česneková Speciál s vajíčkem a chlebovými krutóny /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem /150 g/ a podávaná s bramborovou kaší /1, 3, 7/
-
2. 2: Vepřové maso na mrkvi /120 g/ podávané s bramborovou kaší /1, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Steak s grilovaným norským lososem 150 g/ na hrubozrnné mořské soli s grilovanou čerstvou zeleninou a vařeným brambůrkem /1, 4/
-
5. 5: Pizza: PIZZA ALLA ROMA /tomatová omáčka, sýr, lovecký salám, tvarůžky, feferonky, olivy 1, 3, 6, 7, 10/
Pátek 3.5.2024
-
Polévka: Brokolicová se žemlovými krutóny /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Vepřové výpečky /150 g/ podávané s listovým špenátem a domácím bramborovým knedlíčkem /1, 3, 7/
-
2. 2: Spagetti Carbonára /200g italské spagetti, olivový olej, česnek, vajíčko 1, 3, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Pečená křehká hovězí roláda /200g použito technologie Sous Vide/ podávaná se smetanovou omáčkou s lesními hříbky a domácím karlovarským knedlíčkem /1, 3, 7/
-
5. 5: Pizza: PIZZA LAGO DI GARDE /salza, sýr, šunka, kukuřice 1, 3, 6, 7/
Sobota 4.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 5.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 6.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.