Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 01:00
Menu: 11:00– 15:00
Pondělí 29.4.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÝ STEAK S KOZÍM SÝREM a hruškou, omáčka demi glace, šťouchané brambory s jarní cibulkou 150g 137910159 Kč
-
2. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA v bylinkách podávaná s omáčkou z modrého sýru, restované zelené fazolky, pečené brambory ve slupce (bez lepku) 150g 7912145 Kč
-
3. VEPŘOVÁ KRKOVICE NA PIVU, krkovice pomalu tažená v pivní marinádě podávaná s teplým cibulovým salátem, rozpečeným chlebem a pikantní majonézou 200g 1379139 Kč
-
4. 3. SALÁT S GRILOVANÝM KUŘETEM A SÁZENÝM VEJCEM, variace listových salátů s rukolou a polníčkem, plátky světlé bagety 300g 13710135 Kč
Úterý 30.4.2024
-
Jarní krém s medvědím česnekem a zeleninou 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KANČÍ KÝTA VE VAKUU špikovaná česnekem a rozmarýnem na dýňovém rissotu z rýže arborio se šalotkou a bílým vínem ochucené sýrem parmazán (bez lepku) 7912159 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA NA BYLINKÁCH, krémová omáčka s medvědím česnekem, zámecké brambůrky s pažitkou, malý listový salát (bez lepku) 150g 37910145 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK z vepřového masa, vařené brambory sypané pažitkou, naše tatarská omáčka 150g 137910139 Kč
-
4. 3. SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, variace sezónních salátů, čerstvá zelenina, plátky ciabatty, uzená majonéza 150g 1371011135 Kč
Středa 1.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Čtvrtek 2.5.2024
-
Pórková s vejci 0, 25l 13791025 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná se šťouchanými brambory se smaženou cibulkou na sádle, rajčatový salát s červenou cibulkou 150g 13710159 Kč
-
2. KUŘECÍ PRSA pečená v pikantní hořčicové marinádě, pečené brambory s rozmarýnem, restovaná cukrová kukuřice, přírodní omáčka z vepřových kostí, česnekový dip (bez lepku) 150g 7910145 Kč
-
3. TĚSTOVINY PENNE S KUŘECÍM MASEM v tomatové omáčce připravené na cibuli, česneku, tymiánu a olivovém oleji, sypané sýrem Grana Padano 300g 1379139 Kč
-
4. 3. SALÁT S RESTOVANÝM VEPŘOVÝM MASEM se žampiony podávaný na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou a bílou ředkví, plátky světlé bagety 300g 17910135 Kč
Pátek 3.5.2024
-
čočková s uzeným masem 0, 25l 13791025 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÉ KRŮTÍ PRSO, omáčka demi glace, restované zelené fazolky se slaninou, pečená brambora s bylinkovým tvarohem (bez lepku) 150g 37910159 Kč
-
2. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK marinovaný v dijonské hořčici podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý okurkový salát 150g 137910145 Kč
-
3. KUŘECÍ MASO NA PAPRICE připravené na cibulovém základu s maďarskou paprikou, zjemněnou smetenou, bramborové noky 150g 137910139 Kč
-
4. 3. SALÁT SE SWEET CHILLI KUŘECÍM PRSEM filírovaným na variaci listových salátů s tomaty, okurkami a polníčkem, francouzský dresink, plátky bagety, česnekový dip 300g 13710135 Kč
Sobota 4.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 5.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.