Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 01:00
Menu: 11:00– 15:00
Úterý 21.5.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi 0, 25l 136928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KŮŽÍ na tymiánu s blanšírovaným chřestem na másle, zauzené pečené brambory Grenaille, béarnaise omáčka (bez lepku) 150g 710169 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK podávaný s jemnou bramborovou kaší, malý okurkový salát s čerstvým koprem 150g 137912158 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKU s restovanou cibulí, vejci a kyselou okurkou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 3910152 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY PENNE ARRABIATA s čerstvou feferonkou, černými olivami, česnekem, cibulí a drcenými tomaty, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 137149 Kč
Středa 22.5.2024
-
Celerovo-bramborová s krutony 0, 25l 1679
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TERIYAKI STEAK Z TUŇÁKA V SEZAMU na listovém salátu s mangem a lusky cukrového hrášku (bez lepku) 150g 791012
-
2. 1. SALTIMBOCCA Z KUŘECÍCH PRSOU plněná sušenou šunkou Serrano a listy čerstvé šalvěje, bramborová kaše s máslem, přírodní omáčka, polníček (bez lepku) 150g 7912
-
3. 2. VEPŘOVÝ GULÁŠ S PIKANTNÍ KLOBÁSOU z vepřové plece, mleté papriky a rajčatového protlaku, houskový knedlík 150g 1379
-
4. 3. TĚSTOVINY PENNE se sýrovou omáčkou z modrého a taveného sýru s růžičkami brokolice sypné vlašskými ořechy a čerstvou pažitkou 300g 13789
Čtvrtek 23.5.2024
-
Jihočeská kulajda s vejci 0, 25l 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ STEAK Z KRKOVICE s restovanými fazolkami se slaninou, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 200g 3710169 Kč
-
2. 1. RAGÚ Z KUŘECÍCH STEHEN na cibulovém základu s mletou paprikou, pórkem, zelím a paprikou, zjemněné smetanou, naše bramboráčky 150g 179158 Kč
-
3. 2. ZAPEČENÉ FLEKY S UZENÝM MASEM restovaným na cibulce, smetanou a vejci ochucené muškátovým oříškem, kyselá okurka 300g 137152 Kč
-
4. 3. SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v bylinkové strouhance podávaný s variací listových salátů ochucený kari smetanovým dresinkem, plátky světlé bagety 300g 137149 Kč
Pátek 24.5.2024
-
Bramboračka s houbami a zeleninou 0, 25l 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ PŮLKA KUŘETE NA DŘEVĚNÉM UHLÍ podávaná s pečenými bramborami ve slupce, salsa verde z máty, koriandru a chilli (bez lepku) 400g 37910169 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z PEČENĚ ve slunečnicovém oleji podávaný s lehkým bramborovým salátem s okurkou a červenou cibulí, citrón 150g 137910158 Kč
-
3. 2. KRŮTÍ NUDLIČKY NA VÍNĚ s restovanou barevnou paprikou, cibulí, cuketou a rajčatovým protlakem, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 37910152 Kč
-
4. 3. SALÁT KUŘECÍMI PLACKAMI míchané s mladou cibulkou, sušenými tomaty a omáčkou kikkoman, variace trhaných salátů, blue cheese dip, plátky bagety 150g 13710149 Kč
Sobota 25.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 26.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 27.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.