Místo výkonu: Trutnov
Druh úvazku: HPP / DPP
Nástup: Ihned
Kontaktní osoba: Leoš Svoboda
Popis pozice:
- Kuchař je ve své práci zodpovědný za sestavování jídelního lístku a vytvoření vhodné skladby pokrmů. Spolupracuje při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, přezkušování, skladování a konzervaci zboží. Připravuje a upravuje pokrmy. Aranžuje bufety, bankety a vydává pokrmy.
Nabízíme:
- Trvalý pracovní poměr ve stabilní společnosti – HPP s oficiálním příjmem nebo i brigádně na DPP, podle vašich možností a požadavků.
- Dobré platové ohodnocení v závislosti na dosažených výsledcích + bonusová složka mzdy a po zkušební době možnost podílu na výnosu restaurace po dobu působení ve společnosti.
- Práci v mladém kolektivu ve stabilní české společnosti.
- Možnost podílet se na rozvoji společnosti.
- Velký prostor pro vlastní invenci a tvůrčí práci.
- Ubytování zdarma.
- Moderní pracovní prostředí.
- Zaměstnanecké výhody a benefity, 5 týdnů dovolené, proplacenou dovolenou, uniformu, slevy ve všech provozovnách společnosti, slevy a benefity u našich partnerů.
- Příspěvek na boty, příspěvek na vzdělávání, na kulturní akce, sportovní akce a sportovní vyžití.
- Příspěvek na penzijní připojištění a životní pojištění.
- Sick days – 3 až 5 dnů na čerpání krátkodobé nemoci bez potvrzení od lékaře a čerpání plné mzdy.
- Práce v přátelském kolektivu, firemní večírky a teambuildingy, apod.
- Nástup ihned, případně dle dohody.
- Dlouhodobá perspektiva a možnost profesního růstu.
Požadujeme:
- Praxe na stejné pozici nutností, vzdělání v oboru výhodou. Schopnost spolupráce s kolegy. Zodpovědnost, spolehlivost, pečlivost, samostatnost. Platný potravinářský průkaz. Čistý trestní rejstřík.
Náplň práce:
- Příprava pokrmů a jejich výdej. Zajišťovat směnný provoz v kuchyni, příjem a výdej potravin, řízení pracovního kolektivu, brigádníků a případně i učňů ve směně. Originální gastro koncept a jeho implementace do provozu. Stanovovat technologické postupy při výrobě jídel. Připravovat návrhy jídelních lístků a aktualizovat je podle ročních období. Česká kuchyně v tradičním i moderním pojetí při zachování vysoké kvality. Dodržování systému HACCP, BOZP atd.