Česká kuchyně, žebra, pivo, polední menu a výborné koktejly. To je...

POLEDNÍ MENU
Úterý 26. srpna

V čase od 10:45 do 11:30 je ve všední den, mimo svátky, sklenice pomerančové limonády nebo vody k obědu zdarma.

Polévky

ZELNÁ POLÉVKA S VEPŘOVÝM MASEM

s vepřovou plecí, kysaným zelím, bramborem, klobásou a smetanou

1,7

45,- Kč

SLEPIČÍ VÝVAR

s masem, zeleninou a vlasový nudlemi

1,3,7,9

45,- Kč

Spodní kuchyně

HOVĚZÍ NA HOUBÁCH

dušený hovězí karabáček se silnou cibulovou omáčkou s houbami a pečenou jasmínovou rýží

1,3,7

159,- Kč

KUŘE V SEZAMOVÉ STROUHANCE

smažené kuřecí řízečky v sezamové strouhance, bramborová kaše, okurkový salát

1.3.7,11

149,- Kč

BRYNDZOVÉ HALUŠKY

z bramborové těsta se škvařeným špekem, křupavou cibulkou a pažitkou

1,3,7

154,- Kč

1/2 PEČENÉHO KUŘETE

s máslem, šťávou z výpeku, mačkaným bramborem se smetanou a zahradním hráškem

1,7

154,- Kč

VEPŘOVÝ BOK NA MEDU

vepřový bok pečený s pivem a medem, šťávou z výpeku, dušeným červeným zelím, chlupatým knedlíkem a křupavou cibulkou

1,3,7,10

149,- Kč

KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY

vařený květák s vejci, uzeným sýrem, jarní cibulkou, opečenými bramborami grenaille a selským jogurtem

1,3,7

144,- Kč

Horní kuchyně

Jídla z horní kuchyně jsou vydávána nezávisle na spodní kuchyni.

ZAPEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE

se slaninou, hermelínem, omáčka z hrubozrnné hořčice, americké brambory, rajčatová majonéza

1,7,3,10

154,- Kč

BRAMBOROVÉ KROKETY S TRHANÝM HOVĚZÍM

naše bramborové krokety, plněné trhyným hovězím karabáčkem v libečkové strouhance s tvarůžkovou omáčkou a zelným salátem

1,37

189,- Kč

Dezert

ROLÁDA S VANILKOVÝM KRÉMEM A MALINAMI

1,3,7

45,- Kč



Ve všední den, mimo svátky, si v době obědů od 10:45 do 14:30 můžete za zvýhodněnou cenu objednat:

Sklenici filtrované neperlivé / perlivé vody0,25 l10,- Kč
Čepovanou pomerančovou limonádu0,25 l22,- Kč
Nealkoholické pivo Birell0,3 l33,- Kč

Jídlo si můžete objednat také s sebou, cena krabičky je 10,- Kč/kus. Alergeny jsou uvedeny u pokrmů, jejich seznam Vám na požádání předložíme.

CHCI DOSTÁVAT POLEDNÍ MENU NA EMAIL

Close menu